Tanıtım Star-Embracing Swordmaster

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wa1t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wa1t

ZeSBwzDdHCL.jpg

Vlad, her zaman şövalyelere hayranlık duyan varoşların serseri bir çocuğuydu.Kara yıldırımın çarptığı bir olaydan sonra bir ses duymaya başladı.
Bir gün mavi ay ışığından bir şövalye ortaya çıktı ve Vlad’ın arka sokaklardaki hayatı altüst oldu…
Gece gökyüzünün en yüksek zirvelerinde parlamayan silik bir yıldız bile, eğer parlamak isterse yine de bir yıldızdır.

Not: 96 Bölümle ilk sezonu bitmiş ve şu an ara vermiş bir seridir. Vlad adlı kardeşimizin şovalyelik yolunda nasıl değiştiğini izlediğimiz bir eserdir. Bu seriyi diğerlerinden ayıran en önemli kıstas bence ana karakterin gerçekten olgunlaşıyor ve değişiyor olması, karakter gelişimini sadece +99 kılıç aldım, kas yaptım şeklinde ilerletmiyor seri. Ana karakterin aldığı kararların bir sonucu oluyor. Çizimleri de oldukça güzeldir. Genişleyen bir dünyası olduğu söylenebilir yavaş yavaş açılıyor seri o konuda. Genel hikaye örgüsünde çoğunlukla klişe olarak diyebileceğimiz şekilde ilerlese de bence hem bunu iyi yapıyor hem de ileride buna bir nebze farklılık getiriyor denebilir.

İngilizce: Star-Fostered Swordmaster
Türkçe: Star-Embracing Swordmaster

the-stellar-Swordmaster.jpg
8759f44d0b008ee545ef91487baec58d.jpg
Vlad.jpg
Vlad.jpg
Star-Embracing-Swordmaster-Vlad-de-Shoara.jpg

Son düzenleme:
bu seriyi çok gördüm ama öyle güncel bikaç bölüme baktım beni çizimleri hiç açmadı. hikayesini bilemiyorum tabi.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
bu seriyi çok gördüm ama öyle güncel bikaç bölüme baktım beni çizimleri hiç açmadı. hikayesini bilemiyorum tabi.
Ana karakter odaklı hikayesi direk ama Sl gibi ana karakteri "gelişim" adı altında sadece badboy ergen karakterine çevirmek yerine gerçekten bir olgunluk ve değişim veriyor mc'ye, türü içinde kafi diyeceğim düzeyde Gizem unsuru barındırıyor. Çizimleri de güzeldir aslında nıe öyle dedin ki şimdi 🥲

Ana karakter odaklı hikayesi direk ama Sl gibi ana karakteri "gelişim" adı altında sadece badboy ergen karakterine çevirmek yerine gerçekten bir olgunluk ve değişim veriyor mc'ye, türü içinde kafi diyeceğim düzeyde Gizem unsuru barındırıyor. Çizimleri de güzeldir aslında nıe öyle dedin ki şimdi 🥲
çizimleri kötü demedim, beni açmadı sadece. bi eksiklik hissedince bi daha bakmıyorum

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü