Tanıtım Study Group

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Wa1t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wa1t

AMd6csm.png

17 yaşındaki bir öğrenci olan Gamin Yoon, gelecekteki suçluları barındırdığı ile bilinen bir okula gidiyor. Sadece en güçlü olanın hayatta kaldığı bir kurtlar vadisinde sıkışıp kalmış,
4 yıllık bir üniversiteye girmek ve iyi notlar almak için mücadele ediyor. Ancak, üniversiteye girmek için yeterince iyi çalışabilecek mi, yoksa okul çevresindeki bitmeyen kavgalara mı karışacak?

Not: Lise-dövüş konulu bir manhwadır, Güncelde 3.sezonundadır türkçe çevirisi ilk sezonunu bitirmiş, ikinci sezonun başlarında yarıda kalmıştır. Şahsen lise-dövüş temasında en sevdiğim manhwadır nedeniyse işin lise kısmını yani özünü seri en azından unutmuyor, tahmin edeceğiniz gibi seride işler oldukça büyüyor ama seri hala geriye dönüş yaparak lise temasını hatırlatmaya çalışıyor, Karakterlerin sorunları vs. genellikle liseli olmalarıyla uyumlu ilerliyor, size alakasız hissettirmiyor. Çizimleri güzeldir lakin alışılmışın aksine biraz daha düşük tempolu bir seri. Şans vermeye değer bir seri ne çok edgy ne de aşırı iyimser.

İngilizce: Study Group
Türkçe: https://mangaokutr.com/manga/study-group

1TLDzEc83.jpeg
8PayVU-FpBCt.jpeg
VeJtL7aOGH.jpeg
dpvGioMN_.jpeg
CpNKs2.jpeg
9NQ6UyS.jpeg

Seriyi okumadım ama bunun uyarlaması Kore'de yapıldı. Birkaç bölümünü izlemiştim, daha sonra devam da edebilirim. Belki dizisini de izlemek istersin

MV5BZDJmMDU0MTEtNmZkOS00ZGViLWExYTctYWY5YWQ0NTZlZTdhXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Seriyi okumadım ama bunun uyarlaması Kore'de yapıldı. Birkaç bölümünü izlemiştim, daha sonra devam da edebilirim. Belki dizisini de izlemek istersin

MV5BZDJmMDU0MTEtNmZkOS00ZGViLWExYTctYWY5YWQ0NTZlZTdhXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
Evet biliyorum ama ben live action uyarlamalarına sıcak bakan türden biri olmadığımdan pek bakmadım o tarafına, nasıl ki dizisi, izlediğin kadarıyla?

• Like
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Evet biliyorum ama ben live action uyarlamalarına sıcak bakan türden biri olmadığımdan pek bakmadım o tarafına, nasıl ki dizisi, izlediğin kadarıyla?
Webtoon'u bilmediğimden kıyaslamasını yapamam ama aksiyon sahnelerinde abartısı vardı. Mesela ana karakter sınıftan okulun bahçesine atlayarak yumruk atıyordu kızıl saçlı bir öğrenciye. İzlerken eğlenceli bulduğum bir diziydi, karakterin dövüş için havalı girişleri de oluyordu

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü