Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Süper Lig Tahmin Yarışması

Tiksav Lee

👑
Zero
Zero
Süper Ligde müzesinde en fazla kupaya sahip olan dört büyük takım için düzenlenecek olan tahmin yarışmasına hoş geldiniz.

Tahmin yarışmasının içeriği:
Beşiktaş JK, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un Ligi hangi sıralarda bitireceği
Bu dört takımın boy gösterdikleri Avrupa Liglerinde gruplarında kaç puan toplayacakları
Dörtlü arasından en az gol yiyecek takım ve en fazla gol atacak takım
Ligin gol ve asist kralların kim ve kimler olacağı
ve son olarak aktif edecekleri Jokerlerle edinecekleri puan katlama bonuslarından ibaret olacak. Herkesin en fazla 2 Joker aktif etme hakkı var.

Bahsettiğim Jokerler sırasıyla bunlar:

LİG JOKERLERİ:

Tek Kral: Şampiyon olan takım en yakın takipçisine 9 puan fark atar.
Dörtlü Rekabet: Dört takımın da en yakın takipçisi olduğu büyük takımla arasındaki puan farkı en fazla 6 olur.
Derbi Jokeri: Dört büyük takımdan bir tanesi içlerinde oynadıkları derbilerden hiç mağlubiyet almadan sezonu tamamlar.
Kaptansız Gemi: Sezon tamamlanmadan bu dört takımdan birisi hocasıyla yollarını ayırır.
Çifte Kupa: Dört takımdan birisi hem Ligi hem de Ziraat Türkiye kupasını kazanır.
İki başlı Ejderha: Ligi üçüncü sırada bitiren takım ikinci sıradaki takımdansa dördüncü sıradaki takıma daha yakın puanda bitirir.

AVRUPA JOKERLERİ:

Avrupa Utancı: Trabzonspor ve Beşiktaş ikilisinden birisi Avrupa kupalarını galibiyet alamadan tamamlar.
Avrupa, Konferans başarısı: Trabzonspor ve Beşiktaş ikilisinden birisi Avrupa kupalarında grubu mağlubiyet almadan tamamlar.
Ait olmadığımız yerdeyiz: Fenerbahçe ve Galatasaray ikilisinden birisi şampiyonlar ligini galibiyet alamadan tamamlar.
Şampiyonlar Lokali: Fenerbahçe ve Galatasaray ikilisinden birisi şampiyonlar liginde mağlubiyet yaşamadan grubu tamamlar.
Süper Lig utancı: Dört temsilcimiz de adını ilk 24e yazdıramadan elenir.
Süper Lig'in hayal kırıklığı: Dört temsilcimiz de play-off aşamasına ulaşsa da ismini son 16 turuna yazdıramaz.
Süper Lig Playofflarda: Süper Lig'deki dört temsilcimiz gruplarda ilk 24e girer ve en kötü playoff aşamasına isimlerini yazdırırlar.
Süper Lig son 16da: Süper Lig'deki dört temsilcimiz gruplarda play offla veya doğrudan ismini avrupa kupalarında son 16 turuna yazdırır.
Süper Lig başarısı: Süper Lig'de bir takım Avrupa kupalarında adını yarı final aşamasına yazdırır.
Süper Lig destanı: Süper Lig'de bir takım Avrupa kupalarında adını finale yazdırır.

PUAN SİSTEMİ:
Sıralama Tahminleri: Ligi bitireceği sırası doğru bilinen her bir Dört Büyük takım için 10 Puan (4 takımın da sıralaması doğru bilinirse +10 bonus ile toplam 50 Puan).
Avrupa Puanı Tahminleri: Dört takımın Avrupa ligi aşamasında toplayacağı puanı tam isabetle bilmek takım başına 15 Puan. (puan her uzaklaştığında -3 puan)
Hücum ve Savunma Tahminleri: Dörtlü arasında ligi en az gol yiyerek tamamlayacak takımı bilmek 10 Puan, en fazla gol atacak takımı bilmek 10 Puan (Toplam 20 Puan).
Bireysel Krallıklar: Süper Lig'in sezon sonu gol kralını doğru tahmin etmek 15 Puan, asist kralını doğru tahmin etmek 15 Puan (Toplam 30 Puan).

Lig Joker Çarpanları:
  • Kaptansız Gemi: 1.45x
  • İki başlı Ejderha: 2.00x
  • Derbi Jokeri: 3.00x
  • Tek Kral: 3.75x
  • Çifte Kupa: 4.00x
  • Dörtlü Rekabet: 6.50x
Avrupa Joker Çarpanları:
  • Süper Lig Playofflarda: 2.30x
  • Avrupa, Konferans başarısı: 3.50x
  • Avrupa Utancı: 4.50x
  • Süper Lig başarısı: 4.50x
  • Ait olmadığımız yerdeyiz: 5.50x
  • Süper Lig'in hayal kırıklığı: 7.00x
  • Süper Lig destanı: 8.00x
  • Şampiyonlar Lokali: 9.50x
  • Süper Lig utancı: 12.00x
  • Süper Lig son 16da: 15.00x

Örnek Tahmin Tablosu:

Lig Sıralaması:Avrupa Puanı:En az gol yiyen:Gol Kralı:(En fazla 2) Aktif Jokerler:
1. Beşiktaş JKBeşiktaş: 12Beşiktaş JKOshimen: Gol KralıSüper Lig Playofflarda
2. FenerbahçeFenerbahçe: 11Derbi Jokeri
3. GalatasarayGalatasaray: 9En çok gol atan:Asist Kralı:
4. TrabzonsporTrabzonspor: 12GalatasarayOrkun Kökçü

NOT: Sıralama tahmininde kendi içlerindeki sıralama önemli yoksa birisi ligi 5. veya 10. bitirmiş bir önem arz etmiyor. Konuda büyüklerin kendi içindeki sıralama soruluyor.

Ligi diyelim takımlar böyle bitirdi:
Beşiktaş 3.
Fenerbahçe 4.
Trabzonspor 6.
Galatasaray 13.

Kazanan tahmin şu olacak:
Beşiktaş 1.
Fenerbahçe 2.
Trabzonspor 3.
Galatasaray 4. şeklinde.

Tahmin rahat yapmak için boş hazır tablo:

Lig Sıralaması:Avrupa Puanı:En az gol yiyen takım:Gol Kralı:(En fazla 2) Aktif Jokerler:
1. Galatasaray:
2.Fenerbahçe:
3. Beşiktaş:En çok gol atan takım:Asist Kralı:
4. Trabzonspor:

@Kenny @Glorfindel @Crocus @Smith @Invictus Vol. 3 @Sir Crocodile @redteror @Zoro @Sesshomaru @sensey @Aiden fb lobisi
@justahuman @Montana @Whitebear D @akira @Cyber @RedAcT @DeathSurgeon21 @LoveCook @Arthur @artyomdh @Feitan gs lobisi
@William Cutting @count alucard @Nebukadnezar @Trapspringer @Fruit Punch Samurai @kekomancer jk lobisi
ve... ts lobisi @Skywalker daha yok galiba?

ve unuttuğum diğer üyeler. Bakalım hangi takım taraftarı daha iyi puan ortalaması tutturacak. Hepinizin katılımlarını bekliyorum atışmaları daha keyifli hale getirir.

Son düzenleme:
GALATASARAY LİGİ 13. SIRADA BİTİRİR.

Lig Sıralaması:Avrupa Puanı:En az gol yiyen takım:Gol Kralı:(En fazla 2) Aktif Jokerler:
1.FenerbahçeFenerbahçe:11FenerbahçeVedatkaptansız gemi
2.beşiktaşTrabzon:11çifte kupa
3.trabzonBeşiktaş:9En çok gol atan takım:Asist Kralı:derbi jokeri
4.galatasarayGalatasaray:7FenerbahçeAsensio

@Kenny @Glorfindel @Crocus @Smith @Invictus Vol. 3 @Sir Crocodile @redteror @Zoro @Sesshomaru @sensey fb lobisi
@justahuman @Montana @Aiden @Whitebear D @akira @Cyber @RedAcT @DeathSurgeon21 @LoveCook @Arthur @artyomdh @Feitan gs lobisi
@William Cutting @count alucard @Nebukadnezar @Trapspringer @Fruit Punch Samurai @kekomancer jk lobisi
ve... ts lobisi @Skywalker daha yok galiba?

ve unuttuğum diğer üyeler. Bakalım hangi takım taraftarı daha iyi puan ortalaması tutturacak. Hepinizin katılımlarını bekliyorum atışmaları daha keyifli hale getirir.
Zaman yok ya sürekli bakamayacağım için ben es geçiyorum.

@Sir Crocodile hadi gol kralı osimhen de bakalım
La Talisca, Shomurodov, Onuachu daha çok attı geçen yıl bu Geseliler niye böyle? :D

abovv senin anketi unutmuşum ekleyeyim mi?
anketi unutman ne ki? anket olmasa da olur ama bu konunun açılmasını sırf gs 13. olur yazmak için bekleyen beni, gs lobisine dahil etmişsin... suratıma tükürsen daha iyiydi:ROFLMAO:

anketi unutman ne ki? anket olmasa da olur ama bu konunun açılmasını sırf gs 13. olur yazmak için bekleyen beni, gs lobisine dahil etmişsin... suratıma tükürsen daha iyiydi:ROFLMAO:
tüm mesajları okumuyorum ben seni gsli sanıp yönetime tepki olarak o sırayı yazıyorsun sandım sorri :üzdün:
Zaman yok ya sürekli bakamayacağım için ben es geçiyorum.
Sen bilirsin tabi de sürekli bakman gerekmiyor tahmin yapsan yeterli sezon içinde değiştirilecek bir şey yok zaten.

Geri