Topluluğumuza Katıl!

Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!

Hemen Katıl

Süper Lig Tahmin Yarışması

Ben Beşiktaş'ın başarılı olacağını çok zannetmiyorum maalesef, kadro iyi olsun yeter FM'de başlarken iyi bir kadroyla başlayalım.

Lig Sıralaması:Avrupa Puanı:En az gol yiyen:Gol Kralı:(En fazla 2) Aktif Jokerler:
1. GalatasarayBeşiktaş: 8Beşiktaş JKVlahovicAvrupa Utancı
2. FenerbahçeFenerbahçe: 11İki başlı Ejderha
3. BeşiktaşGalatasaray: 5En çok gol atan:Asist Kralı:
4. TrabzonsporTrabzonspor: 8GalatasarayOrkun Kökçü

Ben Beşiktaş'ın başarılı olacağını çok zannetmiyorum maalesef, kadro iyi olsun yeter FM'de başlarken iyi bir kadroyla başlayalım.

Lig Sıralaması:Avrupa Puanı:En az gol yiyen:Gol Kralı:(En fazla 2) Aktif Jokerler:
1. FenerbahçeBeşiktaş: 11Beşiktaş JKMason Will John GreenwoodSüper Lig son 16da
2. Galatasaray Fenerbahçe: 11Dörtlü Rekabet
3. BeşiktaşGalatasaray: 10En çok gol atan:Asist Kralı:
4. TrabzonsporTrabzonspor: 7FenerbahçeMason Will John Greenwood

@Kenny @Glorfindel @Crocus @Smith @Invictus Vol. 3 @Sir Crocodile @redteror @Zoro @Sesshomaru @sensey fb lobisi
@justahuman @Montana @Aiden @Whitebear D @akira @Cyber @RedAcT @DeathSurgeon21 @LoveCook @Arthur @artyomdh @Feitan gs lobisi
@William Cutting @count alucard @Nebukadnezar @Trapspringer @Fruit Punch Samurai @kekomancer jk lobisi
ve... ts lobisi @Skywalker daha yok galiba?

ve unuttuğum diğer üyeler. Bakalım hangi takım taraftarı daha iyi puan ortalaması tutturacak. Hepinizin katılımlarını bekliyorum atışmaları daha keyifli hale getirir.
Aiden'i gs lobisinde gösterdiğin için teşekkür ederim Tiksav Reis bunun için minnettarım. Bu yüzden dualarımda Beşiktaşa Avrupa ligi kupasını alması için her zaman dua edicem (y)

1. FenerbahçeFenerbahçe: 15FenerbahçeOsimhenDerbi Jokeri
2. GalatasarayGalatasaray: 12İki başlı Ejderha
3. BeşiktaşBeşiktaş: 15En çok gol atan:Asist Kralı:
4. TrabzonTrabzon: 15FenerbahçeAsensio

Son düzenleme:
Valla ne kadar geç tahmin yaparsak o kadar avantajlı olacak gibi, kadrolar anca oturuyor zaten. Deadline nedir @Tiksav Lee :D

Valla ne kadar geç tahmin yaparsak o kadar avantajlı olacak gibi, kadrolar anca oturuyor zaten. Deadline nedir @Tiksav Lee :D
Önümüzdeki haftanın ilk maçları oynanmadan herkesin katılım veya tahmin değiştirme hakkı kitlensin. Böylece kimseye haksızlık olmaz.

Lig Sıralaması Avrupa PuanıEn az gol yiyenGol kralıAktif Jokerler
1-FenerbahçeFenerbahçe: 12FenerbahçeVlahovicDerbi jokeri
2-BesiktaşBeşiktaş:11İki başlı Ejderha
3-TrabzonsporTrabzonspor:10En çok gol atanAsist kralı
4-GalatasarayGalatasaray: 9BeşiktaşGreenwood

Önümüzdeki haftanın ilk maçları oynanmadan herkesin katılım veya tahmin değiştirme hakkı kitlensin. Böylece kimseye haksızlık olmaz.
"Şerefli üçüncülük" jokeri kullanabilir miyim? Tahminim Beşiktaşımın şerefli üçüncü olacağı yönünde, şerefli üçüncü olursa x2 puan alsam da "şerefsiz üçüncü" olursa puan alamasam?

Geri