Tanıtım Sword Sheath's Child

sword-sheaths-child-this-manhwa-has-one-of-the-best-art-v0-n1pujeys5uub1.jpg

Bira balık tutmayı, yaşamayı ve yabani hayatı merak etmeyi seven, cüce dedesiyle yaşayan bir çocuktur. Bir gün, dedesi Bira’ya ormanın Kuzey kısmında beklemesini söyler ve ortalıktan kaybolur. Bira onu yıllarca ormanın içerisinde bekler. Bu sırada ayılar ile arkadaş olup, dedesinin söylediğine uyarak insanlardan uzak kalmıştır. Şans eseri Tanyu ile karşılaşıp, hayatını kurtarır ve arkadaş olurlar. Bu sırada arkadaşının zorlu bir göreve gideceğini öğrenen Bira, ormanı arkadaşı olan Tanyu’yu kurtarmak için terk eder.

Not: Çizimleri gördüğüm en güzel manhwadır, bunun yanında Hikaye, karakterler, dünya inşası, vb. Konularda iyi bir seri. 102 bölümdür (ilk sezon) devamı gelecek diye bekleniyordu fakat bir türlü gelmediğinden seriyi bitti olarak kabul edebilirsiniz, zaten ağzınız da öyle yarım kalmışlık tadını o kadar bırakmıyor seri, bu konuda miura'nın vefatı zamanı çıkan son berserk bölümüne benziyor.

Tür: https://mangaokutr.com/manga/sword-sheaths-child/
İng: [Manga]: Manga Sword Sheath's Child Read

Son düzenleme:
Bira balık tutmayı, yaşamayı ve yabani hayatı merak etmeyeceğim cüce olan dedesi ile hayat mottosu konumunun bulunduğu yer. Birgün, dedesi Bira’ya ormanın Kuzey yanında beklemesini söyler ve ortalıklardan kurtulur. Bira onu kısıntısı ormanın içinde yaşarken bekler. Bu sırada ayılar ile arkadaş olup, yuvadan uzak kalan defterlerin dedesinin uyardığı gibi. Şans eseri Tanyu ile karşılaşıp, hayatını kurtarır ve sonrasında arkadaş olurlar. Bu arkadaşın sıradaki zorlu bir göreve gideceğini öğrenen Bira ormanı arkadaşı olan Tanyu’yu kurtarmak için terk eder.
hikayenin özetini kim türkçeleştirdiyse bize diyor ki kesinlikle türkçesini okumayın. 2023 yılında bu ne eblek bir çeviriymiş ya. "bira balık tutmayı, yaşamayı ve yabani hayatı merak etmeyeceğim cüce olan dedesi ile hayat mottosu konumunun bulunduğu yer." ha... ne? wandering nasıl merak etmeme oldu, motto nerden çıktı :S

"birgün, dedesi bira'ya ... beklemesini söyler ve ortalıktan kurtulur." ??? ortalıktan kurtulmak mı, disappears değil escapeten mi çevirilmiş dflgkjdf birgün neden bitişik

neyse görsel olarak güzel duruyor ama kesinlikle türkçesinden uzak durun, gerekirse kelime kelime çevirin ing öğrenin.

• Like
Tepkiler: KazumaKiryu0
hikayenin özetini kim türkçeleştirdiyse bize diyor ki kesinlikle türkçesini okumayın. 2023 yılında bu ne eblek bir çeviriymiş ya. "bira balık tutmayı, yaşamayı ve yabani hayatı merak etmeyeceğim cüce olan dedesi ile hayat mottosu konumunun bulunduğu yer." ha... ne? wandering nasıl merak etmeme oldu, motto nerden çıktı :S

"birgün, dedesi bira'ya ... beklemesini söyler ve ortalıktan kurtulur." ??? ortalıktan kurtulmak mı, disappears değil escapeten mi çevirilmiş dflgkjdf birgün neden bitişik

neyse görsel olarak güzel duruyor ama kesinlikle türkçesinden uzak durun, gerekirse kelime kelime çevirin ing öğrenin.
Asıl çevirisini yapan site kapanmış bende gittim ilk çıkan siteden aldım ama eğer turktoon'un çevirisini kullandılarsa okunur onlar gayet iyi çevirmişti. De bu özet neymiş harbi şuna başka siteden bakayım bi

Dün gece 10 bölüm falan okudum. Çizimleri çok güzelmiş bu serinin ya. Webtoonlara ön yargılı yaklaşıyorum sanırım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü