Anket Tayfasına En İyi Kaptanlığı Yapan Korsan Sizce Kim?

En İyi Kaptan?

• Kullanılan toplam oy
    30
Tek suçu yeterince güçlü bir tayfa kurmaması, kaç bin kişilik filoda herkesin çoluğuna çocuğuna bakma yükümlülüğü de yok.
Tama, Toko gibi dış kapının dış mandalı değil gemisinde doğmuş 2 çocuk. Ace'den daha uzun süredir tayfadalar. İkisi gemideyken filolar yeni kuruldu.

kötü bir lider olabilir ama en kötüsü yorumu fazla sırıtıyor. Roger’ın yanına sağ kol diye King’in mavi olanını versen gemisi çoktan batardı.
Abi burada olay güç meselesi, değil, yani marco'dan daha zayıf tayfa üyeleri ile daha iyi sinerji ve yoldaşlık sergileyenler de oldu bu seride.

WB net en kötü, maalesef. Bu kadar fail olmuş başka tayfa benim aklıma gelmiyor, ha belki vardır ben unutmuşumdur, onun için de özür dilerim.

• İmza
Tepkiler: KazumaKiryu0
Luffy fanıyım en kötüsü Luffy. Adam tayfayı plot armorla yönetiyor resmen. Ona yönetmek denirse.

Oden’in öldüğünü yıllar sonra öğrendi.
images

Several years diyor. 5 sene olsun. Zirve döneminden uzakta değil. 1 filo amirali, 3 amiral, Garp, 7 savaş lordu olan yere tayfasını getirmesinden daha az zayiat verirdi.

Kötü bir retcon bence Beyazsakal olayı ama yazılan da bu maalesef. Neko ve İmu'nun Beyaz'a gitmemesi bile mantıksız kısımlardan biri.

• Like
Tiç, linlin, kaido falan bunları geç zaten.

Lawın tayfası tayfa değil. Aksiyonların %90 ında yok bile adamlar. Law tek kişilik dev kadro gibi geziyor. Bir tayfanın tek özelliği iyi yüzebiliyor olması olabilir mi lan?

Fisher tigerın kaptanlığını ölçecek bir olayı yok. Roger da öyle, ne gördüm ki iyi ya da kötü diyeyim.

Dof benim için ölün diyen bir adam. Tayfayı geç kardeşine bile diyor. Dur gideyim şunları kurtarayım falan yok.

Wb ve luffy tayfası için all in yapabilen adamlar. Wb böyle durumlarda müttefiklerini çağıracak kadar zeki (luffye kıyasla) bir adamken, luffy plot armoru sayesinde yaşıyor. Tek farkları bu. Luffy kaç kere yakalandı sayamıyorum bile. İlk düşünmemde aklıma 7tane geldi bile. Çoktan ölmüş olmalıydı. Ama yukardakilere göre gene daha iyiler.

Xebecin ki tayfa değil. Birileri ona ihanet edecek gibi duruyor o yüzden meh.

Muhtelen Jinbeidir en iyi kaptan ya. Herkesin çıkarına hareket eden, millete kafa atmayan, stratejik akıllı bir adam. Kimseyi arkada da bırakmaz.

Shanks da iyi gibi duruyor. Ama jinbei daha iyi sanki.

• Alev
Tayfanın kaptanına saygısı yok birkaçı korkuyor o kadar.Aokiji tayfadan değil onu saymıyorum.En kötü kaptan Teach diyebilirim.

• Wow

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü