Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
5 sene sonra başlarız 120 bölüm okuyup sonra yine arar veririz temiz.Romanı bitmiş. Bir ara denk getirip romanı da okumak lazım, verilen aralarla manhwa 10 yıl daha sürecek gibi duruyor.
Kalan bölümler için iki ara vermek gerekecek5 sene sonra başlarız 120 bölüm okuyup sonra yine arar veririz temiz.
merlintoon.com
İlk sezon eğitime gittiği yerde bırakmıştım. Baya birikmiştir bu da ilerlesin okurum güzel seri idi.Yeni sezon başlamış bulunmakta
![]()
Nihayetin Ardındaki Başlangıç – Bölüm 226 – MerlinToon
Nihayetin Ardındaki Başlangıç – Bölüm 226 serisini MerlinToon üzerinde okuyun – Webtoon Oku, Manga Oku, Türkçe Novel Okuma Sitesimerlintoon.com
Neden reenkarnasyon olduğuna dair olan bilgileri göreceğiz galiba. O yüzden güncelden bakmak iyi gidebilir:d Bir ara gel güncele bekletmeden.İlk sezon eğitime gittiği yerde bırakmıştım. Baya birikmiştir bu da ilerlesin okurum güzel seri idi.
iyi oldu yazdığın bak, yer imlerindeki 1.534534e68 manhwa arasında kalmıştı güncel gelip unutmuştumYeni sezon başlamış bulunmakta
![]()
Nihayetin Ardındaki Başlangıç – Bölüm 226 – MerlinToon
Nihayetin Ardındaki Başlangıç – Bölüm 226 serisini MerlinToon üzerinde okuyun – Webtoon Oku, Manga Oku, Türkçe Novel Okuma Sitesimerlintoon.com
Kimisini tekrar güncele getirmeye enerji bulamayıp kaldırıyorum imlerdeniyi oldu yazdığın bak, yer imlerindeki 1.534534e68 manhwa arasında kalmıştı güncel gelip unutmuştum
tekrar güncele mi, unutup baştan mı okuyosun napıyosun ki dsfgdfKimisini tekrar güncele getirmeye enerji bulamayıp kaldırıyorum imlerden![]()