Uzun boyu, geniş omuzları ve kullandığı çift bıçaklı silahla dikkat çeken paralı asker Zig bir cadı avına katılır. Epey zorlu bir savaşın ardından cadıyı alt etmeyi başaran kahramanımız, müşterisinin savaş sırasında öldürülmesinin ve cadınında yaptığı katliamlar için kendince sebepleri olduğunu öğrenmesinin ardından canını bağışlamaya karar verir. Ancak Zig olay yerinden ayrılacakken cadı da bu savaşçının üstün yeteneklerinden faydalanmak ister "Beni korumanı istiyorum." Cadının 7/24 bıçak üstünde yaşamaktan artık canına tak etmiştir. O kendine huzur içinde yaşayabileceği bir yer ararken, yeni müşterisine eşlik etmek adına Zig'in bilinmeyen bir kıtaya olan yeni macerası başlar.
İngilizce:
The Witch And The Mercenary - Share Any Manga on MangaPark
The Witch And The Mercenary, 魔女と傭兵, Majo to Youhei, Witch and Mercenary, Chouhoukiteki Kaeru, Miyagi Makoto, action, adventure, shounen, romance, slice_of_life, magic, monsters, drama, survival, manga. Zig—a tall, broad-shouldered mercenary—participates in a witch hunt. Following a fierce duel...
Kendi yorumum:Serinin genel tonunu ve kendini anlatış biçimini çok beğendim. Her zaman fantastik bir evrende dışardan gelen veya o evrende yaşasada aşırı güçlü ve evrenin geneline tepeden bakan karakterlerin hikayelerini okumaktan sıkıldıysanız bir şans verin derim.