KazumaKiryu0
★★★
heya yazik sanjiyeOda daha art niyetli zaten.
Zoro'ya çizdiği sahneye bak, bir de iki bölüm sonra Sanci'ye çizdiği sahneye bak.
![]()
![]()
heya yazik sanjiyeOda daha art niyetli zaten.
Zoro'ya çizdiği sahneye bak, bir de iki bölüm sonra Sanci'ye çizdiği sahneye bak.
![]()
![]()
Peki alttaki çizim Sanji'nin karakteri açısından sıkıntı yaratıyor mu? Sanji'nin karakteriyle tezat mı? Yoksa Sanji gibi bir gevendenin tam olarak yapacağı bir hareket mi? Yani bunu anlamıyorum. Karizmasının çizildiği falan yok. Bu herifin karizması yok.Oda daha art niyetli zaten.
![]()
![]()
Peki alttaki çizim Sanji'nin karakteri açısından sıkıntı yaratıyor mu? Sanji'nin karakteriyle tezat mı? Yoksa Sanji gibi bir gevendenin tam olarak yapacağı bir hareket mi? Yani bunu anlamıyorum. Karizmasının çizildiği falan yok. Bu herifin karizması yok.
ben time skip oncesi zoroyu cok daha seviyodumZoro'nun hödükleştirilmesinde Toeinin büyük payı var... Bunu da eklemek gerek.
Hepimiz dostum hepimiz...ben time skip oncesi zoroyu cok daha seviyodum
Bir zamanlar vardı.Peki alttaki çizim Sanji'nin karakteri açısından sıkıntı yaratıyor mu? Sanji'nin karakteriyle tezat mı? Yoksa Sanji gibi bir gevendenin tam olarak yapacağı bir hareket mi? Yani bunu anlamıyorum. Karizmasının çizildiği falan yok. Bu herifin karizması yok.
time skip oncesi bayaagi vardir gibiBir zamanlar vardı.
Yine gag sahne çiziyordu karaktere ama bir noktada kötü Japon şakalarına dönüştürdü karakteri.time skip oncesi bayaagi vardir gibi
Mr Prince de boş adamdı orada milleti hemen kurtarmak yerine poz kesiyordu.sanjiyi sevmesen de mr prince sevilmez mi be
Zoro'nun hödükleştirilmesinde Toeinin büyük payı var... Bunu da eklemek gerek.