Tartışma Toei Ajandaya mı Sahip?

Toei Ajandaya mı Sahip?

• Kullanılan toplam oy
    21
Oda daha art niyetli zaten.
Zoro'ya çizdiği sahneye bak, bir de iki bölüm sonra Sanci'ye çizdiği sahneye bak.
GwiEP3CWUAA0Ga9
GwiEEjuXYAEU7ji
heya yazik sanjiye

Oda daha art niyetli zaten.
Zoro'ya çizdiği sahneye bak, bir de iki bölüm sonra Sanci'ye çizdiği sahneye bak.
GwiEP3CWUAA0Ga9
GwiEEjuXYAEU7ji
Peki alttaki çizim Sanji'nin karakteri açısından sıkıntı yaratıyor mu? Sanji'nin karakteriyle tezat mı? Yoksa Sanji gibi bir gevendenin tam olarak yapacağı bir hareket mi? Yani bunu anlamıyorum. Karizmasının çizildiği falan yok. Bu herifin karizması yok.

Peki alttaki çizim Sanji'nin karakteri açısından sıkıntı yaratıyor mu? Sanji'nin karakteriyle tezat mı? Yoksa Sanji gibi bir gevendenin tam olarak yapacağı bir hareket mi? Yani bunu anlamıyorum. Karizmasının çizildiği falan yok. Bu herifin karizması yok.

sanjiyi sevmesen de mr prince sevilmez mi be

• Like
Tepkiler: ErsiN.
Bir zamanlar vardı.

• Alev
Tepkiler: KazumaKiryu0
sanjiyi sevmesen de mr prince sevilmez mi be
Mr Prince de boş adamdı orada milleti hemen kurtarmak yerine poz kesiyordu.

Zoro'nun hödükleştirilmesinde Toeinin büyük payı var... Bunu da eklemek gerek.

Tam aksi bir durum söz konusu. Aksine Toei Zoro'ya haksızlık ediyor. Pica dövüşünde gram zorlamayan adamı zorlanıyor gibi gösterdiler. Üstüne Lucci dövüşünde zorlanıyor gibi aktardılar. Zoro'yu zavallı zayıf biriymiş gibi gösteriyorlar.

• Alev
Tepkiler: KazumaKiryu0

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü