Tanıtım Trafalgar D. Water Law

Bu karakteri seviyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Super olmuş ss almak lazım. :d
Hahaha, ssci tayfadan mısın.. Şöyle alacaksın ki tamamlanmış bir akrostiş olduğu belli olsun. Bak kendimi kesebilirdim, yapmadım. Eserlerin sahibi belli olsun 😌

cd1f7cb5ffbf0ac83d19.png

Hahaha, ssci tayfadan mısın.. Şöyle alacaksın ki tamamlanmış bir akrostiş olduğu belli olsun. Bak kendimi kesebilirdim, yapmadım. Eserlerin sahibi belli olsun 😌

cd1f7cb5ffbf0ac83d19.png
croco hariç ss almışlığım onunda futbolda almışımdır. millette ne arşivler var. Seni kırmayım alayım bunu :D hahaha

Luffy ve ekibine ihanet etsin o gün burada acayip öveceğim onu. :d

croco hariç ss almışlığım onunda futbolda almışımdır. millette ne arşivler var. Seni kırmayım alayım bunu :D hahaha

Luffy ve ekibine ihanet etsin o gün burada acayip öveceğim onu. :d
Beni kırmamak için sırf yani. Ne ince düşüncelisin 😌 O kadar prtsc yapıp img yükleyerek zahmete girdim. Alacaksın tabii, haha

En son Luffy'e " Seni öldüreceğim. " diyordu. İhanet sayıp övmeye başlayabilirsin 🫣

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Beni kırmamak için sırf yani. Ne ince düşüncelisin 😌 O kadar prtsc yapıp img yükleyerek zahmete girdim. Alacaksın tabii, haha

En son Luffy'e " Seni öldüreceğim. " diyordu. İhanet sayıp övmeye başlayabilirsin 🫣
Yalan yok law ve luffy beraber takılırken tayfası seviye atlamıştı bir umut devam eder dedim ama olmadı. Zoro ile iyi ikili olmuşlardı. law dan choppi ye düşüş resmen everestten magmaya inmek gibi oldu.

• Haha
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Yalan yok law ve luffy beraber takılırken tayfası seviye atlamıştı bir umut devam eder dedim ama olmadı. Zoro ile iyi ikili olmuşlardı. law dan choppi ye düşüş resmen everestten magmaya inmek gibi oldu.
Ben tayfasıyla ilgili burada gaza gelmiştim.
834abdace28b317e62f0.png
Ama düşünüyorum zaten 2 as adamını denize gönderiyor, karada yardımları olmayacak. Geriye Law’ın yanında güçlü sayılabilecek 2 adamı kalıyor.

Bepo’nun en azından Burgess’a -yenmek değil- zarar vermiş olmasını isterdim. Ama Law güzel mücadele verdi, savaş sonunda Karasakal nefes nefese kalmıştı. Çoppa’ya kadar indirgemek ayıp oldu yani, haha

Ve bence tayfasının büyük mağlubiyetini görmeseydi Law oradan kalkıp dövüşe devam ederdi. Çünkü bu adam kolu kopukken Dof’la, ölüme yaklamışken Mom-Kaido karşısında dövüşmekten geri çekilmedi. Umursamadan ölüme kafa atarak girdi dövüşlerine

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Ben tayfasıyla ilgili burada gaza gelmiştim.
834abdace28b317e62f0.png
Ama düşünüyorum zaten 2 as adamını denize gönderiyor, karada yardımları olmayacak. Geriye Law’ın yanında güçlü sayılabilecek 2 adamı kalıyor.

Bepo’nun en azından Burgess’a -yenmek değil- zarar vermiş olmasını isterdim. Ama Law güzel mücadele verdi, savaş sonunda Karasakal nefes nefese kalmıştı. Çoppa’ya kadar indirgemek ayıp oldu yani, haha

Ve bence tayfasının büyük mağlubiyetini görmeseydi Law oradan kalkıp dövüşe devam ederdi. Çünkü bu adam kolu kopukken Dof’la, ölüme yaklamışken Mom-Kaido karşısında dövüşmekten geri çekilmedi. Umursamadan ölüme kafa atarak girdi dövüşlerine
Law ve Kido nun tayfası maalesef çöp. Lawın özel adamları bile yoktu Shabondy de Kid için tayfası daha özeldi. law tek takılsa daha ok şansı olurdu ve kaçabilirdi. Supernovaları harcadı yine law özel bir yer edindi kid garibim hiç gösterilmedi denizin dibini boyladı. İradesi sağlam meyvesi süper ama enerjisi çok az. ope için daha dayanıklı biri olsaydı o meyveyle uçardı ama law gibi de zeki kullanamazdı.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü