Tartışma WWE - Genel Tartışma ve Sohbet Konusu

Gunther Reis gömmüş Cm Punk’ı mikrofonda. @Kuroro @William Cutting

Gunther'e ve şu kemere artık gereken önemi versinler. İkinci en büyük kemer zerre heyecanlandırmıyordu bir ara. Cm Punk zaten girdiği her rekabeti yükselten bir isim, bir de Seth'in sakatlığı ciddi değilse, keyifli rekabet olacaktır.

Aj ve Dom rekabeti de keyifli şu an, mid kemerleri de umarım iyi işlerler.

Gunther'e ve şu kemere artık gereken önemi versinler. İkinci en büyük kemer zerre heyecanlandırmıyordu bir ara. Cm Punk zaten girdiği her rekabeti yükselten bir isim, bir de Seth'in sakatlığı ciddi değilse, keyifli rekabet olacaktır.

Aj ve Dom rekabeti de keyifli şu an, mid kemerleri de umarım iyi işlerler.
Jey Uso iki seyirciyi arkasına aldı diye adamı pes ettirdiler buna. Gunther için kara leke olarak kalacak maalesef…

Aj vs Dom şakasız en keyifli feud şu an Summerslam için. Aj harbi büyük güreşçi. Adama komedi veriyorsun onun da altından çok rahat kalkıyor.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: William Cutting
@Kuroro @William Cutting Galiba çifte turn gelecek gibi maçta. 2 gecenin main eventi de şu an baya iyi. Seth'in sakatlığı da dümen çıkar ve Cash-in gelir diye düşünüyorum Cm Punk'a.

Bence Cena numara yapıyor. Face turnü çok daha etkileyici bir anda yapma fırsatları varken bu şekil göstere göstere yapmaları pek hoşuma gitmez.

Bence Cena numara yapıyor. Face turnü çok daha etkileyici bir anda yapma fırsatları varken bu şekil göstere göstere yapmaları pek hoşuma gitmez.
Öyle ama Cody'e heel turn iması hiç olmadı haberler harici. Onun bence beklenmedik olacağı için bana yaparlar gibi geliyor.

Bir de Cena'nın baya az kaldı emekli olmasına. Aralıktı galiba. Geç kalınır gibi geliyor face turn için. Son 4 ayını da böyle takılmasını istiyor olabilirler.

• Like
Tepkiler: Kuroro
Bu sene Summerslam Wrestlemania'yı aştı bence. Şu iki ikonik anı buraya da atalım da dursun.

2 aydır falan izlemiyordum baktım ss var hem de iki gün hızlı hızlı eski bölümlere bir baktım.Cena hellliği bu kadar hızlı niye bıraktı.Hadi bıraktı brock lesnar ne alaka.Muhtemelen bir pvp dövüşüp gidecek niye getiriyorsun.Yaz Cenaya kayıp ardından cody dövmece.Sonra brock gelip cena dövsün.Sonra da Codye bir f5 bitti gitti yani.

• Like
Tepkiler: William Cutting
2 aydır falan izlemiyordum baktım ss var hem de iki gün hızlı hızlı eski bölümlere bir baktım.Cena hellliği bu kadar hızlı niye bıraktı.Hadi bıraktı brock lesnar ne alaka.Muhtemelen bir pvp dövüşüp gidecek niye getiriyorsun.Yaz Cenaya kayıp ardından cody dövmece.Sonra brock gelip cena dövsün.Sonra da Codye bir f5 bitti gitti yani.

Hızlı değil de, iyi işleyemediler. Rock mevzularından hell kısmı keyifsiz hale gelmişti. O dahil olsa, yeniden face dönüşü daha mantıklı olurdu.

Bir de kemeri kaybetmesi olmadı, Cody filmleri çekimleri yüzünden olmayacak. Brock ve Cena kapışsaydı bu ara işte. Ortan'la olan muhabbeti de kötü işlemişlerdi, sırf yalandan yapmak için yaptılar. Bakalım Brock'la nasıl işleyecekler.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü