redteror
👑👑
Geçen keeny omega maçı izledim izlenmez bu hayvanlar benim canım acıdı izlerken.Aew izlemeyi mi başlasak napsak. Bu girişte baya iyi olmuş.
Üye olarak sen de tartışmalara katılabilir, kendi paylaşımlarını yapabilirsin!
Hemen Katıl
Geçen keeny omega maçı izledim izlenmez bu hayvanlar benim canım acıdı izlerken.Aew izlemeyi mi başlasak napsak. Bu girişte baya iyi olmuş.
Feudların sağlam hikayeleri olmuyor ama ring içine baya önem veriyorlar. Çok sert güreşiyorlar. Bu ikilinin maçları hep böyle.Geçen keeny omega maçı izledim izlenmez bu hayvanlar benim canım acıdı izlerken.
Feudların sağlam hikayeleri olmuyor ama ring içine baya önem veriyorlar. Çok sert güreşiyorlar. Bu ikilinin maçları hep böyle.
Güncel takip etmediğimden bilgim yok ama güncel Www’nin gerisindelerdir kesin. Bir ara bakmaya çalışıyordum haftalık şovlarına. Her hafta random güreş maçları oluyordu. Feudlar kötü işleniyordu. Hep ring içini öne koyuyorlardı.Hikaye mevzusunda şu anki Wwe kadar bile değiller mi?
Çok tahmin edilebilir oldu şirket. Kemer Roman'da olduğu sürece kimse alamaz diyorsun. Geçiş rakibi oluyor herkes... Kemeri kaybedeceğini de gözümüze sokuyorlar. Onu da anlıyoruz.Eskiden beklenmedik kişiler kısa süreli olsa da kemeri alırdı, keşke yine benzeri olsa.