Yeni tayfa üyesi kim olur?

Yeni tayfa üyesi kim olur?

• Loki

Oy: 4 36.4%
  • Smoker

Oy: 3 27.3%
  • Vivi

Oy: 2 18.2%
  • Hancock

Oy: 0 0.0%
  • Bonney

• Kimse katılmaz

Oy: 2 18.2%
  • Daha önceden seriden gördüğümüz birisi

• Hiç görmediğimiz birisi

• Kullanılan toplam oy
    11

Crocus

Sizce tayfaya katılan yeni bir üye olur mu? Olursa kim olur? Luffy seride daha önce kendisine 10 kişi yeteceğini söylemişti.

Bana en mantıklı gelen üyeleri şu şekilde sıraladım:

1) Yamato:
untitled-design-6-1.jpg

Her ne kadar Wano arcı geçmiş olsa da şuan monster trionun dengesini bozamaz. O yüzden katılması mantıklı.

2) Loki
images

En güçlü aday olarak gözüküyor. Hem karasakal tayfasındaki Sanjuan Wolf ile müthiş bir eşleşmesi olabilir.

3) Smoker
smoker-one-piece.jpg

Eski bir düşman. Yeni tanıtılacak bir karakter yerine daha işlevsel olur bu rol.

4) Bonney
bonney-egghead-island.jpg

Tüm yonko kaptanlarının bir süpernova üyesi oldu. Bizim tayfanınki Boey olabilir.

5) Hancock
X-Best-Femme-Fatales-In-Anime-Boa-Hancock-From-One-Piece-1.jpg

Luffy ile olan bağı yüzünden olabilir.

6)Vivi
Vivi-One-Piece-1.jpg

Daha öncesinde tayfaya katılmıştı. Hikayede önemli bir role sahip.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni üye katılacaksa Vivi olur bence. Seriyi uzun zamandır takip etmiyorum ama Oda kendi serisi içinde biraz tutucu bir yazar. Takip ettiği belli kalıplar var onların dışına pek fazla çıkmaz.

• Like
Tepkiler: Crocus
“Her ne kadar Wano arcı geçmiş olsa da şuan monster trionun dengesini bozamaz. O yüzden katılması mantıklı.“

Dostum emin miyiz? Ya da daha açık sözlü olayım. Sanji’nin bundan haberi var mı? Yamato dediğimiz karakter Kaido’yu tutuyor. Sanji, Kaido’yu tutabilir mi?

• Haha
Tepkiler: ch3rlo
Loki'yi tayfaya davet etti ama o Luffy'lerin tayfada sırıtır bence. Tayfaya gelmesindense dost olarak kalmalarını tercih ederim.

Loki tayfaya gelmek için fazla güçlü duruyor. Vivi yuvaya dönsün tamamdır bu iş.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü