Çok param olsa mavi bir Bugatti alırdım.Çok paran olsa kendine bi tane de mavi Ferrari almaz mısın? Kırmızısı var mavisi de olsun. Çok mu yani?

Çok param olsa mavi bir Bugatti alırdım.Çok paran olsa kendine bi tane de mavi Ferrari almaz mısın? Kırmızısı var mavisi de olsun. Çok mu yani?
Yamato Zoro'dan da güçlü yalnız, o gelse gelse Oden gibi bonus eleman olur Raftel'e son tur için.“Her ne kadar Wano arcı geçmiş olsa da şuan monster trionun dengesini bozamaz. O yüzden katılması mantıklı.“
Dostum emin miyiz? Ya da daha açık sözlü olayım. Sanji’nin bundan haberi var mı? Yamato dediğimiz karakter Kaido’yu tutuyor. Sanji, Kaido’yu tutabilir mi?
Nasıl Yamato, Zoro-sama’dan daha güçlü? Yamato, Kaido’yu ortadan ikiye yarabildi mi? Yaramadı. Yamato az kalsın Kaido’yu öldürüyor muydu? Hayır. Zoro az kalsın Kaido’yu öldürecekti Linlin feryat figan etti de durumu kurtardılar. Zoro, Kaido’ya yaptığı son saldırıyı Yamato’ya yapsa kız ortadan ikiye ayrılırdı. Ne Sanji ne de Yamato, Kaido’ya zarar verebilir.Yamato Zoro'dan da güçlü yalnız, o gelse gelse Oden gibi bonus eleman olur Raftel'e son tur için.
Kaidoyla, Luffyden daha uzun denk dövüşen Yamato mu? Gururu kırılmış Zoroya üzülme en azından çizik attın dedi Kaido. O darbe Yamato'yu ikiye ayıracak öyle miNasıl Yamato, Zoro-sama’dan daha güçlü? Yamato, Kaido’yu ortadan ikiye yarabildi mi? Yaramadı. Yamato az kalsın Kaido’yu öldürüyor muydu? Hayır. Zoro az kalsın Kaido’yu öldürecekti Linlin feryat figan etti de durumu kurtardılar. Zoro, Kaido’ya yaptığı son saldırıyı Yamato’ya yapsa kız ortadan ikiye ayrılırdı. Ne Sanji ne de Yamato, Kaido’ya zarar verebilir.
Yamato’yla Kaido bir mi? Ayrıca yarıp geçti Kaido’yu orada. Yamato olabildiğince tuttu Kaido’yu? Zarar verebildiğini mi düşünüyorsun? Zoro’nun attığı iki güçlü atak da Yamato’yu ortadan ikiye bölerdi. Lucci’yi komaya soktu Zoro. Lucci > Yamato’yu alır.Kaidoyla, Luffyden daha uzun denk dövüşen Yamato mu? Gururu kırılmış Zoroya üzülme en azından çizik attın dedi Kaido. O darbe Yamato'yu ikiye ayıracak öyle mi![]()