Tanıtım Yu-Gi-Oh!

Bisküvi

Yu-Gi-Oh! ( Japonca :遊☆戯☆王, Hepburn : Yū Gi Ō ; lit. ' Oyun Kralı ' )  Kazuki Takahashi tarafından yazılan ve çizilen bir Japon manga serisidir. Eylül 1996 ile Mart 2004 arasında Shueisha'nın shōnen manga dergisi Weekly Shōnen Jump'ta tefrika edilmiş ve bölümleri 38 tankōbon ciltte toplanmıştır.

Yu-Gi-Oh!, sık sık zorbalığa uğrayan çekingen bir lise öğrencisi olan Yugi Mutou'yu takip ediyor . Yugi oyun oynamayı çok seviyor ve serinin başında, arkadaş edinme isteğini yerine getireceğini umarak, Eski Mısır eseri olan Milenyum Bulmacası'nı çözüyor . Yugi sonunda Bulmaca'yı tamamlıyor ve bedeni kumarbaz kişiliğine sahip gizemli bir ruha ev sahipliği yapıyor. O andan itibaren, Yugi veya arkadaşlarından herhangi biri tehdit edildiğinde, ruh Yugi'yi kısa süreliğine ele geçirerek, düşmanı Gölge Oyunları'na davet ediyor ve bu oyunlar o kişinin gerçek doğasını ortaya çıkarıyor ve kaybeden kişi genellikle olumsuz bir Ceza Oyunu'na maruz kalıyor . Yugi ve arkadaşları yavaş yavaş bu ruhun varlığını öğrenirler ve ona "diğer Yugi" derler.

Dizi ilerledikçe Yugi ve arkadaşları, ruhun aslında Bulmaca'nın içine mühürlendikten sonra hafızasını kaybeden isimsiz bir Eski Mısır Firavunu olduğunu öğrenirler . Yugi ve arkadaşları Firavun'un hafızasını geri kazanmasına yardım etmeye çalışırken, kendilerini diğer Milenyum Eşyalarını ve Gölge Oyunları'nın karanlık gücünü kullananlara karşı hayatlarını bahse girerken birçok sınavdan geçerken bulurlar.
tfco7dq.png

Manga Serisi​

Yu-Gi-Oh!​

Kazuki Takahashi tarafından yazılan ve çizilen Yu- Gi -Oh!, Shueisha'nın shōnen manga dergisi Weekly Shōnen Jump'ta 17 Eylül 1996'dan 8 Mart 2004'e kadar tefrika edildi . Shueisha bölümlerini otuz sekiz tankōbon ciltte topladı ve 4 Mart 1997'den 4 Haziran 2004'e kadar yayımladı.
Kuzey Amerika'da manga Viz Media tarafından lisanslandı . Şirket, mangayı Kasım 2002'den Kasım 2007'ye kadar Shonen Jump dergisinde yayınlamaya başladı. Şirket ayrıca mangayı üç seriye ayrılmış ciltler halinde yayınladı; ilk seri, Yu-Gi-Oh!, ilk yedi cildi içeriyor ve 7 Mayıs 2003'ten itibaren yayınlandı; ikinci seri, Yu-Gi-Oh!: Duelist, orijinal 8-31. ciltleri ve Yu-Gi-Oh!: Millennium World , orijinal 32-38. ciltleri içeriyor.
Takahashi'nin Yu-Gi-Oh! Transcend Game adlı iki bölümlük kısa öyküsü, 11 ve 18 Nisan 2016'da Weekly Shōnen Jump'ta yayımlandı . Takahashi, orijinal manganın sonunu Yu-Gi-Oh! Boyutların Karanlık Yüzü anime filminin öyküsüyle bağlamak için öyküyü yarattı

Anime Serisi

AnimeYu-Gi-Oh!27 bölüm
FilmYu-Gi-Oh!-
AnimeYu-Gi-Oh! Düello Canavarları224 bölüm
FilmYu-Gi-Oh! Filmi: Işık Piramidi-
AnimeYu-Gi-Oh!GX180 bölüm
Mini DiziYu-Gi-Oh! Kapsül Canavarlar12 bölüm
AnimeYu-Gi-Oh! 5D'ler154 + 1 bölüm
FilmYu-Gi-Oh!: Zamanın Ötesindeki Bağlar-
AnimeYu-Gi-Oh! Zexal73 + 1 bölüm
AnimeYu-Gi-Oh! Zexal II73 + 1 bölüm
AnimeYu-Gi-Oh! Arc-V148 bölüm
FilmYu-Gi-Oh!: Boyutların Karanlık Yüzü-
AnimeYu-Gi-Oh! VRAINLER120 bölüm
AnimeYu-Gi-Oh! Yedililer92 bölüm
AnimeYu-Gi-Oh! Hadi Rush!!151 bölüm
ONAYu-Gi-Oh! Card Game The Chronicles2 bölüm ( Devam etmekte)

Kaynak:Wikipedia
Animeyi türkçe dublaj izlemek için YouTube kanalı: https://youtube.com/@yu-gi-ohduelmonstersturkish?si=IOr8PmDGk3kdNVIR

Son düzenleme:
Pokemon - Beyblade - Digimon ve Yugioh arasında en sevdiğim Yugiohdu.
Ve bu dörtlü arasından Yugioh yanlış hatırlamıyorsam kesintisiz olarak tüm bölümlerinin tvde yayınlandığı tek animeydi.
224 bölümün hepsinin dublajı mevcut olmalı.
Exodia'nın kartları yırtıp denize atan çocuğa fena kıl olmuştum.
En beğendiğim kart
productimg

Pokemon - Beyblade - Digimon ve Yugioh arasında en sevdiğim Yugiohdu.
Ve bu dörtlü arasından Yugioh yanlış hatırlamıyorsam kesintisiz olarak tüm bölümlerinin tvde yayınlandığı tek animeydi.
224 bölümün hepsinin dublajı mevcut olmalı.
Exodia'nın kartları yırtıp denize atan çocuğa fena kıl olmuştum.
En beğendiğim kart
productimg
Ben mısır tanrı kartlarını çok seviyordum. İnternette bu animenin tüm ikonik kartlarının olduğu bir set bulsam alıcam ya pahalı oluyor ya da eksik.

Bu arada youtube kanalı vardı türkçe dublaj yayınlayan sen dediğinde aklıma geldi konuya ekliyim.

Ben mısır tanrı kartlarını çok seviyordum. İnternette bu animenin tüm ikonik kartlarının olduğu bir set bulsam alıcam ya pahalı oluyor ya da eksik.

Bu arada youtube kanalı vardı türkçe dublaj yayınlayan sen dediğinde aklıma geldi konuya ekliyim.
Para sorunun yoksa E-Bay gibi sitelerden bulabilirsin.
Maalesef dediğin gibi pahalı.İstanbul'da yaşıyorsan Kadıköy'de ufak topluluklar oluyor bit pazarı gibi alım-satım yapıyorlar.Oraları gezebilirsin.

• Like
Tepkiler: Bisküvi
geçen haftalarda baştan başladım izlemeye, şu an yarısından çoğunu izlemiş durumdayım. özlemişim valla

Spin offlar kendi fikrimce 5DS ve GX hariç baya kötü.ARC V nispeten iyi başlamıştı ve iyi bir potansiyele sahipti lakin sonu kötüydü.
Sonu çok kötüydü ya. Diğer serilerden karakterler var diye zorlana zorlana izledim. Jack Atlas'ın olduğu kısım iyi sadece. Sevens'a da 2-3 kere başladım ama devam edemedim çok çocuksu yapmışlar. Diğer serileri neden beğenmedin?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü