Bu konuyu iyi ki gördüm ya açayım da Kaiba ve Yugi'nin 5 bölümlük düellosunu izleyeyim.
Seri 5DS ile zirveyi gördükten sonra gelen her yeni spin-offla daha rezil bir hal alıyor.Sevens o kadar berbat ki. Arc-V ye şükür dedirtiyor.
Vrains izledin mi? Zexal, ana karakterinin çok fazla ahmak olmasından kaybediyor. Yoksa Evren, mekanik, ve hikaye olarak çokta kötü değil.Seri 5DS ile zirveyi gördükten sonra gelen her yeni spin-offla daha rezil bir hal alıyor.
Vrains’i izledim ama sen söyleyene kadar aklıma gelmedi nedense. Güzel seriydi ama pek aklımda kalmamış.Vrains izledin mi? Zexal, ana karakterinin çok fazla ahmak olmasından kaybediyor. Yoksa Evren, mekanik, ve hikaye olarak çokta kötü değil.
Vrains’i izledim ama sen söyleyene kadar aklıma gelmedi nedense. Güzel seriydi ama pek aklımda kalmamış.
Aynen. Yanlış hatırlamıyorsam Yusaku idi ana karakterin ismi. Şu ana kadar yayınlanan Yu-Gi-Oh serileri arasında herhalde olgun ağırbaşlı diyebileceğimiz üç adam var. Atem, Yusei ve Yusaku.Yusei tarzı bir ana karakter olunca izlettirdi kendini seri.