Şimdi dikkat etttim de King dışında hepsine az da olsa samimi duygularım varmış. Ulan muhabbet kuşu
İyice yaşlandın. Yumuşacık bir adam oldun çıktın. Utanmasan rosinante öven ılık bir konu açacanDonquixote Rosinante. Ondan sonra her şey çok kötüye gitti çok. Rosinante'den beri beni duygusal olarak etkilemeyi başarabilen başka bir karakter daha yok. O duyguyu geçiremiyor artık. İlginç bir yapı da kuramıyor.
İyice yaşlandın. Yumuşacık bir adam oldun çıktın. Utanmasan rosinante öven ılık bir konu açacan
Oğlum ben zaten yaşlandım. Ortak arıyom seni çok iyi aday gördümBana böyle deyip Sabo eksik diye ağlamak? Ilık konusunda rakip mi olmaya çalışıyorsun?![]()
Yonkolar güç olarak iyi de ilk izlenimler Big Mom ve Kaido'da karakter olarak zayıflardı. Savaş Lordları ve Amiraller iyi işlendi.Bölümler sakız gibi uzamasaydı Big Mom ve Kaido müthiş tasarımlar. Yüzlerce bölüm çizip mantıklı bir şekilde bile indirtme Oda. O sebeple sevmediğim bölümlerdi. Amiral ve Figarland bölümleri kısa ve netti.
Yonkolar güç olarak iyi de ilk izlenimler Big Mom ve Kaido'da karakter olarak zayıflardı. Savaş Lordları ve Amiraller iyi işlendi.