Tartışma Zoro Kral Hakiyi Bilinçli Mi Kullanıyor

Zoro kral hakiyi bilinçli mi kullanıyor?

• Kullanılan toplam oy
    39
Gaban söylemese bilmeyecek, ne bilinçli kullanması.
Gaban: Oğlum sende haki var
Zoro: Tamam.

Sadece bu konuşma mı Zoro'ya kral haki kullandıracak ?
Kullanmayı bilmese bu konuşmadan sonra da kullanamaz. Zaten kullandığı şeyin ne olduğunu öğrendi o kadar. Bilinçsiz kullanmıyor

• Like
Tepkiler: kekomancer
Gaban: Oğlum sende haki var
Zoro: Tamam.

Sadece bu konuşma mı Zoro'ya kral haki kullandıracak ?
Kullanmayı bilmese bu konuşmadan sonra da kullanamaz. Zaten kullandığı şeyin ne olduğunu öğrendi o kadar. Bilinçsiz kullanmıyor
Luffy'de istemsizce kral haki kullandı sonra Ray eğitim verdi. Daha sonra Balıkadam Adası'nda bilinçli olarak kullandığını gördük. O paneli gören herkes de evet Luffy artık bilinçli olarak kral hakisi kullanıyor dedi.
Zoro için böyle bir panel var mı? Ben hatırlamıyorum. Zaten öyle bir panel olsa bu konu olmazdı.

Luffy'de istemsizce kral haki kullandı sonra Ray eğitim verdi. Daha sonra Balıkadam Adası'nda bilinçli olarak kullandığını gördük. O paneli gören herkes de evet Luffy artık bilinçli olarak kral hakisi kullanıyor dedi.
Zoro için böyle bir panel var mı? Ben hatırlamıyorum. Zaten öyle bir panel olsa bu konu olmazdı.
Bu söylediğinle Zoro'nun durumu aynı değil ki. Luffy ölüm kalım anında bir anlık kullanıyor ve bitiyor. Tıpkı Zoro'nun Kaido'ya karşı kullanması gibi. Kullanıyor ama bir şey kullandığından haberi bile yok.
Zoro daha sonra King'e karşı da kullanıyor bu gücü ve bir şeylerin farkında fakat kullandığı şeyin kral haki olduğunu bilmiyor. Dövüş boyunca da kral hakili saldırıları sürekli kullanıyor.

Luffy eğitim aldı ve gücü kullanmayı öğrendi. Zoro'ya sadece bu güce sahip olduğu söylendi, eğitim verilmedi.

Bu söylediğinle Zoro'nun durumu aynı değil ki. Luffy ölüm kalım anında bir anlık kullanıyor ve bitiyor. Tıpkı Zoro'nun Kaido'ya karşı kullanması gibi. Kullanıyor ama bir şey kullandığından haberi bile yok.
Zoro daha sonra King'e karşı da kullanıyor bu gücü ve bir şeylerin farkında fakat kullandığı şeyin kral haki olduğunu bilmiyor. Dövüş boyunca da kral hakili saldırıları sürekli kullanıyor.

Luffy eğitim aldı ve gücü kullanmayı öğrendi. Zoro'ya sadece bu güce sahip olduğu söylendi, eğitim verilmedi.
Luffy bu gücü ölüm yaklaşınca açmıyor yalnız!? Duvall reisin bogasina karşı kullandı ilk. Duyarlı olalım lütfen.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü