Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    38
Yalnız Xebec'in WB'yi ikna süreci muhakkak ele alınmalı. One Piece'i bile öğrenmek istemeyen bir adam bu her biri kendi köyünün delisi olan tiplerle ne yapmış? Hayır, aralarında da dızolara hayran olan bebek yüzlü hatunlar gibi kalıyor anasını satayım. Gençliğinde uyuşturucu müptelası mıydı, neydi? Hap tüp bokuna mı bunlara bulaştı? @redteror

Davy Back Fightta topladı diye düşünüyorum fakat daha kurulmadan Wb-Shiki-Gloriosayı almış zaten yanına. Korsan olmadan önce Mafya yada Ödül avcısı falanda olabilir Xebec oradan maddi gücü vardı belli ki.

• Like
Tepkiler: Montana
Beyazsakal ve Shiki gibi karakterler lafla sözle emir altına girecek tipler değiller. Ya güç gösterisi yaptı boyun eğdirdi ya da yıllardır söylenen bana saçma gelse de Davy Back savaşların da olmuş olabilir olayı da tam Odalık bir hareket olurdu. Bölüm de çok ince detaylar var Galley la şirketi ve antik devlerin de olduğu 100 savaşçı dev. Herkesin aklına gelen Punk Hazard'da olanlar olabilir mi sorusu da olabilir ama bence başka bir şey çıkabilir orada sonuçta Kaido'da bulundu kendi saflarına katmak için serbest bırakabilirdi gibi onları. o 100 savaşçı da bir şekil de bizimkilerin safın da yer alacaktır :D . Luffy ve devasa bir müttefik ordusu oluşuyor son savaşa doğru. Loki'ye çok üzüldüm umarım bir şekil de tayfaya katılır katılmasa bile Hajrudin vasıtası ile filo da yer alır gibi.

Son düzenleme:
Daha kaptan seçilmemiş olabilir mi? Belki dövüştüler en güçlümüz kimse o olsun diye
WB bakmıştır herif zargana gibi, "Zaten Allah vurmuş, bir de ben vurmayayım." deyip kendini tutmuştur. Xebec'in de sakat bir yeteneği varsa WB kendini birdenbire tuzluk olarak bulmuştur. Ama delikanlı olduğundan sözünde durmuş, Xebec'in kaptanlığını kabul etmiştir. Aksi takdirde Baba'nın dayak yemesini kaldıramam. Yakarım kendimi, yakarım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü