Üşeniyor adam bu yaşına kadar da ıkıla sıkıla gelmiş yerine çizecek birini bulsa hepten devredecek gibi hali var.Adam özürlü gibi çiziyor. Şu karakteri az biraz değiştirseydin bari bire bir karbon kopya olmuş.
En azından karizma duruyor, oğlu tam şebek :dAdam özürlü gibi çiziyor. Şu karakteri az biraz değiştirseydin bari bire bir karbon kopya olmuş.
Bıraksın o zaman yav, yeşilçam filmleri gibi herkes herkesin bir şeyi çıkıyor zaten. Im de Lütfünün anası çıkarsa kimse şaşırmaz.Üşeniyor adam bu yaşına kadar da ıkıla sıkıla gelmiş yerine çizecek birini bulsa hepten devredecek gibi hali var.
Bakalım ne kadar karizmaymış.En azından karizma duruyor, oğlu tam şebek :d
Kardeşim babalar ve oğulların birbirine benzemesi normal yaAdam özürlü gibi çiziyor. Şu karakteri az biraz değiştirseydin bari bire bir karbon kopya olmuş.
Üzdün bu kadar kırıcı olmaya gerek var mıydı.Adminler 6+6+6 ay ban istiyorum bu durumu kaldıramam ben çok ağırdı bu laf.En azından karizma duruyor, oğlu tam şebek :d
Roger = Bizim mahalle kahvesindeki yaşar dayıKardeşim babalar ve oğulların birbirine benzemesi normal ya
![]()
Hemen Xebec'i profil resmi yapmışsın ama..Üzdün bu kadar kırıcı olmaya gerek var mıydı.Adminler 6+6+6 ay ban istiyorum bu durumu kaldıramam ben çok ağırdı bu laf.![]()
Roger= Tarık AkanRoger = Bizim mahalle kahvesindeki yaşar dayı
Ace = Amerikalıların britanyadan aşırdığı holywood starı