Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    36
Xebec bu Loki geçmişinde tadında sahne alır bence. Oden geçmişindeki Roger gibi olur. 2- 3 bölüm falan bir takılır sonra Loki ve devlere döneriz.

Teach'in çocukluğu ve God Valley olayı işlenmeye başladığında bol bol görürüz Xebec'i.

Bizim sıpa Loki, bana Naruto'yu çok anımsattı. Aile konusu hariç, her yönden Naruto'nun dikkat çekmek için kaos çıkarması, Kendisini topluma kabul ettirmeye çalışması, Şeytani sayılacak farkındalığından dolayı uğursuz çocuk olarak görülmesi gibi özellikler bana onu çağrıştırdı.

Artık Loki lobisi kurmak lazım. Mahşere kadar öveceğiz reisi.
images

- Loki bana çok çakma bir arkadaşmış gibi geliyor. Oda resmen Illidan Stormrage'nın geçmişini çakmış. Kenafir gözlerle doğuyorlar. Lanetli oldukları düşünülüyor. Toplumdan dışlanıyorlar. Sonra bu yüzden saldırganlaşıp, sürekli sıkıntı çıkartıyorlar. Göz bandı takıyorlar. Boynuzları var. En sonunda hapsediliyorlar. Oda baya çarpmış. Loki'nin hayatını okumak içimi bayıyor bu yüzden.

- Loki'nin babasını da Kaido sandım. Bu kadar benzer çizmeye gerek var mıydı?

- Stussy fena çok fena biraz fazla fena değil mi? Shiki her zaman olduğu gibi rahatsız edici. Wanolu olduğu kesinleşti bence de. Wano'dan adam çıkmaz. Beyazsakal her zaman olduğu gibi boş yapıyor.

- Xebec adam aynı ben. Damga vurup tarihten silinmiş tam bir karizma.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü