Spoiler 1154: Ölemiyorum Bile

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    35
Olm harbi bu serideki barcı kızların ayrı bir çekiciliği var. Makino, Colon'un konuştuğu barcı kız, şimdi de İda... Valla içki içmem ama One Piece evreninde yaşasaydım hergün bara giderdim.
Oda, Bar konusunu çok iyi beceriyor. Hepsi eğlenceli, huzurlu ortam.

• Like
Tepkiler: Kenshiro
Gelmeden önce koskocaman dağ ortadan ikiye kesiliyor. Mihawk gibi bi kılıç ustan yoksa, veya öyle bi kabiliyetin yoksa bu anca Ope Ope gibi bi güç ile mümkün.

Ayrıca Xebec'in Dünyanın kralı olmak istediğinide bildiğimiz için büyük ihtimal Ope Ope No Mi kullanıcısı.
Bu teori gerceklesirse ölmesinin sebebini birini ölümsüzleştirmesine bağlamak istiyorum. Roger ve Garp avanaklarina karşı yenilmesinden iyidir

Bu teori gerceklesirse ölmesinin sebebini birini ölümsüzleştirmesine bağlamak istiyorum. Roger ve Garp avanaklarina karşı yenilmesinden iyidir
Ben Tanrı Vadisi sırasında Roger ve Xebec'in pek karşı karşıya geldiğini düşünmüyorum ya. Birileriyle savaştığı sırada Garp ve Roger birlikte dalmıştır gibime geliyor sonrasında da antik silah ile Xebec ile beraber adayı yok etmiş olabilirler.

• Wow
Tepkiler: soytarı

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü