Spoiler 1154 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok fırtına yüzünden kaybetmişmiş. Bu adamın dokunduğu her şeyi havaya kaldırma gücü yok mu? Fırtına çıktığı zaman filoyu havaya kaldırsaydı. Kendi hatası yine. Sanki fırtına çıkmasa Roger hayvan gibi hakisiyle kılıcını savurup filonun yarısı telef etmeyecekti sanki.
Gemileri kaldırabilmesi için onlara önceden bir kez dokunması gerekiyor. Meyvesinin özeliği bu. Orada onlarca gemi vardır. Önceden her birine dokunacak hali yok. Ayrıca hem filoyu kaldırıp hem de Roger'la dövüşmeyi başarabilseydi Roger'ın ne olayı kalırdı ki

Gemileri kaldırabilmesi için onlara önceden bir kez dokunması gerekiyor. Meyvesinin özeliği bu. Orada onlarca gemi vardır. Önceden her birine dokunacak hali yok. Ayrıca hem filoyu kaldırıp hem de Roger'la dövüşmeyi başarabilseydi Roger'ın ne olayı kalırdı ki

Nasıl dokunacak hali yok? Meyve gücü dokunarak bir şeyleri havaya kaldırmak. Meyve gücünü tüm verimiyle kullanmıyor demektir bu.

üstelik bu filo üstünlüğünün olayı da yok. captan kid, shanksın gemisini sarmış 9 filo gemisini 10 saniyede neredeyse yok ediyordu.

Harbi filo üstünlüğü diye bir şey de yok One Piece'de. Shiki fırtına yüzünden kaybetti demek çok komik.

• İmza
Tepkiler: twei
Nasıl dokunacak hali yok? Meyve gücü dokunarak bir şeyleri havaya kaldırmak. Meyve gücü tüm verimiyle kullanmıyor demektir bu.
Meyvenin özelliğini anlamadın sanırım. Shiki'nin cansız bir nesneyi hareket ettirebilme için o nesneye önceden somut olarak en az bir kere dokunması gerekiyor. Yani oradaki tüm gemilere eliyle dokunması lazım.

Meyvenin özelliğini anlamadın sanırım. Shiki'nin cansız bir nesneyi hareket ettirebilme için o nesneye önceden somut olarak en az bir kere dokunması gerekiyor. Yani oradaki tüm gemilere eliyle dokunması lazım.

Anladım işte eğer benim gücüm bu olsaydı ve filom olsaydı tüm gemilere tek tek dokunurdum. Dokunmaması saçma.

Anladım işte eğer benim gücüm bu olsaydı ve filom olsaydı tüm gemilere tek tek dokunurdum. Dokunmaması saçma.
Bu adam denizcilerin Roger'ı asacağını öğrenince idamın Marineforde'da olacağını sanıp Garp ve Sengoku'lu Marineford'u basıp adanın yarısını yok etmiş bir kişi. İdamın nerede olacağını araştırmamış bile.
Hapisteykende zincirlerle bağlı ayaklarını sırf kurtulmak kesmiş birisi. Ayakları yerine kılıçlarını takmış. Elemanın kafa kırık yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü