2v1 gerçek galiba @redteror
Hahahaha yav yuba buna sen bile inanmazsın xDNiye gerçek olmasın? Xebec’in yanındaki gevşek ordusu (tüm hepsi dahil) Roger ve Garp’ı görünce cil yavrusu gibi dört bi yana saçılmıştır.
4v2 ihtimalinden 2v1'e geçiş çok sert oldu yalnız2v1 olmadığını ancak garp fanları düşünür onları da biliyorsun![]()
Garling ve diğerleri var alanda. İşler o kadar da yolunda gitmemiş belli ki.Niye gerçek olmasın? Xebec’in yanındaki gevşek ordusu (tüm hepsi dahil) Roger ve Garp’ı görünce cil yavrusu gibi dört bi yana saçılmıştır.
Hahahaha yav yuba buna sen bile inanmazsın xD
4v2 olacaksa Şebeği nasıl parlatacaksın saçma bir mantık zaten.4v2 ihtimalinden 2v1'e geçiş çok sert oldu yalnız
Garling ve diğerleri var alanda. İşler o kadar da yolunda gitmemiş belli ki.
Ben güçleri yetmez dedim garp ve rogerın.Ya hadi canım ya. Linlin ve Kaido çakal her an yan çizebilecek tipler. Senin babalık desen malum "Roger ağzına vur ağzına benim önümde çocuk dövdü bu" diye gaza gelmiştir. Shiki falan fındık fıstık Luffy'den dayak yiyen adam yani.
Ben güçleri yetmez dedim garp ve rogerın.
Niye yetsin güçleri karşıda şebek, wb var. bu ikiliye bile güçleri yetmez. 4'ü bir kenara bırak.Niye güçleri yetmesin o nereden çıktı ya? Xebec'in neyini gördük ki ikisinin yetersiz olacağını düşünüyorsun.