Spoiler 1155 Spoiler Yorum Konusu

Övülme şekli öyle değil ama. Daha çok Xebec de kimmiş Garp ve Roger varken tadında yorumlar var. Ama eldeki bütün veriler Xebec'in bu ikisinden de daha güçlü olduğunu gösteriyor. En "ekstrem" durumda ikisinin toplamından bile daha güçlü olabilir.
Ütopik oralar biraz. Roger'ın zirve hali en kötü eşittir. Millet Xebec beslemesi olmuşken Roger düşmanı olmuş, birden fazla kez kapışmışlardır. Xebec abartıldığı kadar çıkmayacak.

Ütopik oralar biraz. Roger'ın zirve hali en kötü eşittir. Millet Xebec beslemesi olmuşken Roger düşmanı olmuş, birden fazla kez kapışmışlardır. Xebec abartıldığı kadar çıkmayacak.
Ben de o kadarını beklemiyorum, ama Xebec asla o kadar güçlü çıkmaz da diyemem. Ama çok yüksek ihtimalle Xebec > Roger çıkacak.
Joyboy, İmu ve Nika ortaya çıktığından beri Roger ve korsanlar kralı ünvanının "eskisi kadar" değeri kalmadı. Dolayısıyla seri de farklı bir yönde ilerliyor artık.

Ben de o kadarını beklemiyorum, ama Xebec asla o kadar güçlü çıkmaz da diyemem. Ama çok yüksek ihtimalle Xebec > Roger çıkacak.
Joyboy, İmu ve Nika ortaya çıktığından beri Roger ve korsanlar kralı ünvanının "eskisi kadar" değeri kalmadı. Dolayısıyla seri de farklı bir yönde ilerliyor artık.
Adam Harald'ı indiremiyor, Prime Roger'dan güçlü olması zor gibi biraz.

Xebec farklı olarak fatih olmaya niyetlenmiş. Ne wb ne de roger bu kişilikte insanlar değil zaten.
Şuan herhangi bir güçle ilgili etmende geride kalır gibi durmuyor.

Ama şimdilik boş bi şunu da yaptı bunu da yaptı kıvamında ilerliyor anlatımı ki nefret ederim bu tarz anlatımlarda gerçi onepiece gibi hasırşapkalardan başka kimsenin hikayesinin işlenmediği seride kime ne hikaye çizebilir bundan başka orası da şüpheli.

• Like
Tepkiler: kekomancer
Roger'ın heybetini geçebilecek 3 karakter var. İmu, Luffy ve Joy Boy. Arada Nika reenkarneleri varsa onları da sayabiliriz.

Bir kılıç tokuşturdular sadece yav. Ayrıca Harald da top-tier bir karakter anlaşılan. Yonko+ seviyede çıksa hiç şaşırmam.
Tayfasındakileri döverek topluyor. Harald'a diş geçiremiyor gibi. Roger, başka bir top tier olan Oden'e elinin tersiyle gömçürmüştü. Xebec, Roger'ın üst devresi olmasına rağmen dediğim gibi rakip olarak anıldılar. Prime Roger'ın güçlü olması şaşırtmaz. Görelim dövüşlerini de belli olur zaten

Harald'ı indirememesinin sebebi Xebec'in güçsüz olması değil de Harald'ın da çok güçlü olmasından kaynaklı, yani bana öyle geldi. Xebec WB Shiki korsan adasını alamamışsa o dönemde yaşayan çok sağlam korsanlar var demektir, daha önce görmediğimiz top tier çarlar görebiliriz.

• Like
Tepkiler: Mercury
Harald'ı indirememesinin sebebi Xebec'in güçsüz olması değil de Harald'ın da çok güçlü olmasından kaynaklı, yani bana öyle geldi. Xebec WB Shiki korsan adasını alamamışsa o dönemde yaşayan çok sağlam korsanlar var demektir, daha önce görmediğimiz top tier çarlar görebiliriz.
Roger'ın Harald kadar olamayacağını düşündüren ne size?

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü