Laptoptan yazıyorum ve virgül yok klavyede idare edin tşk.
Öncelikle roger gerçek bir beta. Milletin imrenerek baktığı adama bak. Bir tane doğru hareketi yok. Xebec rogerın olduğu hayal edilen kişi. Hatta Rogerın Xebeci tarhiten saklamak için hükümetin pazarladığı biri olduğunu düşünmeye başladım.
Xebec tahminimden daha iri bir adammış. Ben jinbei kadar falan sanıyordum. Baya kuma gibi bişi heralde.
Odanın bu tek panellik çarpışma sahneleri çok baymaya başladı beni. Silahları varsa tarafların bkz Shanks - wb ya da wb - roger ve ya kadio - linlin. 0 hasar. Bu sefer 1 tarafta silah 1 tarafta yumruk olduğu için hazarsız çarpışma yapamaz diye Garp vurmuş ama Roger saplayamamış falan... Neyse asıl olay öyle bir yalandan vuruşuyorlar ve olaysız dağılıyorlar mı?
Son panele bak. Tayfa gibi tayfa be. Adam şampiyonlar ligi kurmuş. Günümüz büyük korsanlarında maks 3 tane yüksek kalibre adam var. Kalite yerlerde. Eggland de Kizaru Luffyi Luccide Zoroyu tutunca tayfa kolsuz bacaksız kaldı. Bir sağlam adam daha gelse tayfaya kıyım yapacak...
Xebec oğlunun aksine kaliteli bir adama benziyor. Nedense kutsallarda bir kurulmuş helal olsun. Bazı GARVVATLARIN AKSİNE.