-
Vitrin konusu
Dragon ile bu Npc gibi. sadece varlarRocks flashbacklerini de boş geçecek. Bu adamın ne işe yaradığını bilen var mı?
![]()

Dragon ile bu Npc gibi. sadece varlarRocks flashbacklerini de boş geçecek. Bu adamın ne işe yaradığını bilen var mı?
![]()
Rocks flashbacklerini de boş geçecek. Bu adamın ne işe yaradığını bilen var mı?
![]()
Hadi bunu geçelim. Yav bu oda efendi kong diye bir adam tanıttı bize filo amiralinden bile üst diye bu herifi bile işlemeyecekDragon ile bu Npc gibi. sadece varlar![]()
Senin dediğin gibi 48 yıl önceymiş. O zaman Garp 30, Roger 29 yaşında.Ben 48 yıl önce diye biliyorum. Oda berbat yapıyor zaten timeline işini. Neyin ne olduğu belli değil.
Bu denklemde Shakky kaç yaşında oluyor bu sayıda?Senin dediğin gibi 48 yıl önceymiş. O zaman Garp 30, Roger 29 yaşında.
Şuan 64 yaşındaymış 48 yıl önceyse 16 yaşında oluyor.Bu denklemde Shakky kaç yaşında oluyor bu sayıda?
Sıkıntı.Şuan 64 yaşındaymış 48 yıl önceyse 16 yaşında oluyor.
Yaşını küçük söyledi falan diye çevirme ihtimali var ama Oda için sorun teşkil etmiyor durum.Şuan 64 yaşındaymış 48 yıl önceyse 16 yaşında oluyor.
Koskoca korsanlar kralı Roger'ın düştüğü halleri gördükçe mangayı okurken böyle oluyorum.Sıkıntı.
En çok @kaizokuou 'ya üzüldüm. Bölüm çıktığından beri şöyle takılıyorKoskoca korsanlar kralı Roger'ın düştüğü halleri gördükçe mangayı okurken böyle oluyorum.