Spoiler 1156: İdoller

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    48
Garp hateri diye bir kavram yok arkadaşlar.Çürümüş yozlaşmış sisteme göz yuman denizci ve donanmaya karşı bir haterlik var.Dik duruş gösteren denizcilere sempati beslenir anca.

• Haha
  • Like
Tepkiler: Mercury ve ch3rlo
Rogera girersen garpa girerler @Frost
8gqybg5.png
Benim Roger ile bir derdim yok ki usta bundan dolayı Garp'a sallanması benim umurumda olmaz, karşılık olsun diye bunun için Roger'a sallamam. :ROFLMAO:

• Haha
Tepkiler: kaizokuou
Ustalar ben @Frost ve @ch3rlo 'nun konuşmasında 48 yıl diye gördüm ondan öyle yazdım, Garp fanlarının tuzağına düştüm.

Bunlar hep Oda'nın bok yemeleri, doğru düzgün timeline bile yapamıyor. Manga gidişatından hangi yıl olduğu anlaşılmıyor bile. Geçen bölüm 56 yıl önceydi, sonra 4 yıl geçti üzerinden dedi, sonrasında hiçbir yıl falan yazmadan direkt Kuja korsanları falan diye başlamış. İnsanlar Kaido'nun katılış yaşı üzerinden 44 yılı çıkarıyorlar son sayıdan. Yani herif 56 52 derken birden 8 yıl daha atlamış ve bunu belirtmemiş bile.
48 yıl öncesi olayını ben de yorumlardan falan gördüm bölüm çıktığında. Şimdi de 44 deniyor.

Xebec 56 yıl önce Reverie basıyor, aynı yıl Elbaf'a gidiyor Harald'ı görmeye. Davet ediyor, Harald katılmıyor ve 4 yılda defalarca kez davet ediyor. 4 yılın sonunda bi panelde Rock'un planı başarılı oldu diyor. Yani Arı Kovanı'nı 52 yıl önce ele geçirmişler. Sonraki sayıda adanın ele geçirilmesinden aylar sonra diye başlıyor ve tayfada Kaido da var. Yani şimdi bundan ne anlaşılacak.

Sayı 1155:
qm6560b.png

Sayı 1156:

k1egxwa.png

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Garp hateri diye bir kavram yok arkadaşlar.Çürümüş yozlaşmış sisteme göz yuman denizci ve donanmaya karşı bir haterlik var.Dik duruş gösteren denizcilere sempati beslenir anca.
Alla alla. Yetim, sokakta kalmış haliyle çocukken alınıp yuva edindiği gemide kardeşim diyebileceği adamı meyve için sırtından bıçaklayan, bütün tayfasına ihanet edip hepsini ölüme sürükleyen, ona yıllarca babalık yapmış kaptanını öldüren adamın fanı mı ahlak ile ilgili ahkam kesiyor.

Bunlar hep Oda'nın bok yemeleri, doğru düzgün timeline bile yapamıyor. Manga gidişatından hangi yıl olduğu anlaşılmıyor bile. Geçen bölüm 56 yıl önceydi, sonra 4 yıl geçti üzerinden dedi, sonrasında hiçbir yıl falan yazmadan direkt Kuja korsanları falan diye başlamış. İnsanlar Kaido'nun katılış yaşı üzerinden 44 yılı çıkarıyorlar son sayıdan. Yani herif 56 52 derken birden 8 yıl daha atlamış ve bunu belirtmemiş bile.
48 yıl öncesi olayını ben de yorumlardan falan gördüm bölüm çıktığında. Şimdi de 44 deniyor.

Xebec 56 yıl önce Reverie basıyor, aynı yıl Elbaf'a gidiyor Harald'ı görmeye. Davet ediyor, Harald katılmıyor ve 4 yılda defalarca kez davet ediyor. 4 yılın sonunda bi panelde Rock'un planı başarılı oldu diyor. Yani Arı Kovanı'nı 52 yıl önce ele geçirmişler. Sonraki sayıda adanın ele geçirilmesinden aylar sonra diye başlıyor ve tayfada Kaido da var. Yani şimdi bundan ne anlaşılacak.

Sayı 1155:
qm6560b.png

Sayı 1156:

k1egxwa.png
Elbaf’a 48 yıl önce gitmiş. Arıkovan’ı 44 yıl önce ele geçirilmiş oluyor.
c27798w.jpeg

Sayı 1155:
qm6560b.png

Sayı 1156:

k1egxwa.png
Haklısın usta bu seride zaman kavramı hep sıkıntılıydı, ben eğlencesine takılıyorum. Yıl konusunda şaşırmak çok normal.

• Like
Tepkiler: ch3rlo

Sayı 1155:
qm6560b.png

Sayı 1156:

k1egxwa.png
Aslında aynı yıl gelmiyor. Geldiğini gördüğümüz panelde 8 yıl önce Levely'de karşılaştılar diye not düşmüş.
GxVgLKFW4AAvkfq

• Like
Tepkiler: ch3rlo

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü