Spoiler 1156 Spoiler Yorum Konusu

Roger'ın yapabildiği bir şeyi söyle de onu konuşak yapamadıklarını sayarsak sabah olur.

Imu’nun yaptığı bir şeyi söyle? Amiral kesmek midir? Başka hiçbir icraatı yok. Ha bide Tanrı Vadisi basmak var, onu Roger da yapıyor zaten.

Roger Yeni Çağ başlatıyor. Xebec hangi çağı kapatmış acaba? Yenisini de açmamış. Xebec evren içinde neyi değiştirmiş sen bana onu söyle? Hiçbir şey.

Roger Korsanlar Çağını başlatmış. Xebec, Imu’nun karşısına geçip “benim gücüm sana yetmiyor” deyip geri çekilmiş ULAN :ROFLMAO:

Sempati duyuyorlar belli ki. Coby gelse bizimkiler onu araya alıp kırbaçlayacak mı sanki?
Eğleniyorlar işte elemanla o da bir şey yaptım sanıyor, herifin en büyük rakibi roger, en büyük rakibi gidip kk oluyor ama biz bu denizci fanlarından garpın ne kadar başarılı olduğunu falan okuyoruz hahahahahaha

• Haha
Tepkiler: Phoenix
Imu’nun yaptığı bir şeyi söyle? Amiral kesmek midir? Başka hiçbir icraatı yok. Ha bide Tanrı Vadisi basmak var, onu Roger da yapıyor zaten.

Roger Yeni Çağ başlatıyor. Xebec hangi çağı kapatmış acaba? Yenisini de açmamış. Xebec evren içinde neyi değiştirmiş sen bana onu söyle? Hiçbir şey.

Roger Korsanlar Çağını başlatmış. Xebec, Imu’nun karşısına geçip “benim gücüm sana yetmiyor” deyip geri çekilmiş ULAN :ROFLMAO:
Üzgünüm reis senin kendini kandırmana bir şey yapamam ama rotanın rogerdan döndüğü elemanın retcon yediği çok net belli.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü