Spoiler 1156 Spoiler Yorum Konusu

Ben bunun aksine ne söyledim ki?

O yorumunda sonradan da elde ediliyor manasına çıkıyor. Halbuki doğuştan elde edilen bir şey olduğu için önde başlama durumu yok.

Garp bir D. hatırlatırım. MF'de Luffy ilk kez Kralların Hakisi kullandığında Garp bunun için "Demek onu miras almış" minvalinde bir söylemi var. Yani buna doğuştan sahipmiş ama yeni kullanmış. Doğuştan Kral Haki'sine sahipsen zaten 5-0 önde başlamışsındır.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Rocks ayrı bir seviyede çıktı ya. Adamın vizyonu bambaşka. Rogerlar Kujalarla haki tokuşturup flörtleşme derdindeyken adamın yaptığı planlara bak.
En büyük mü bilmiyorum ama çoook büyük. Wb paşamın kaptanlığını yapacak adamın bu kalibrede birisi olması lazımdı zaten aşağısı kurtarmıyor.

Vay fare vay
emd2mh4.jpeg

Eğleniyorlar işte elemanla o da bir şey yaptım sanıyor, herifin en büyük rakibi roger, en büyük rakibi gidip kk oluyor ama biz bu denizci fanlarından garpın ne kadar başarılı olduğunu falan okuyoruz hahahahahaha
Karargâha döndüğünde de "On beş kişiye saldırdım." diye anlatıp Kuzan gibi bebelerin kahramanı olmuş. Garp'la kapışırken Kuzan'ın yüzüne dikkat edin. Yüzünde müthiş bir hayal kırıklığı var. İçten içe "Kırk yıllık baloncuyum, böyle balon görmedim." dediği çok bariz.

• Haha
Tepkiler: redteror
Şu bölümden sonra bile Garp ın gücüne laf ediyorsanız anlatacak bir şey kalmamıştır ya :d

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü