KazumaKiryu0
★★★★
sengoku bence hafife aliniyo biraz. ayni DON D KRIEG gibiKimileri kabul etmese de Sengoku’nuh Roger-WB-Garp üçlüsünden çok aşağı kalır yanı yoktur. Mistik zoan üzerine bir de fatihin hakisine sahip
sengoku bence hafife aliniyo biraz. ayni DON D KRIEG gibiKimileri kabul etmese de Sengoku’nuh Roger-WB-Garp üçlüsünden çok aşağı kalır yanı yoktur. Mistik zoan üzerine bir de fatihin hakisine sahip
Her hafta yeni bölüm geldikçe Wb'nin itibar yarıyor ha.Mf sonrasi hikayede çok yer bulamasa da wbnin rakibi olarak tanıtıldı sengoku, aynı seviyenin adamları olarak görmek lazım.
Don mu? O kadar güçlü ki Pluton ile bağlantısı bile var herifinsengoku bence hafife aliniyo biraz. ayni DON D KRIEG gibi
Kimse kusura bakmasın ama marineford sengoku beyazsakal dan güçlü diye düşünüyorum ekran süresi olmadığı için çoğu kişi yakıştiramiyor Eiichiro oda bile kralın hakisini vivre card da onayladı adamınMf sonrasi hikayede çok yer bulamasa da wbnin rakibi olarak tanıtıldı sengoku, aynı seviyenin adamları olarak görmek lazım.
Sengoku hasta mıydı o zaman? Değildi ama WB hastaydı ve makineye bağlıydı.Kimse kusura bakmasın ama marineford sengoku beyazsakal dan güçlü diye düşünüyorum ekran süresi olmadığı için çoğu kişi yakıştiramiyor Eiichiro oda bile kralın hakisini vivre card da onayladı adamın
Güçlüdür zaten, wb baya hastaydı orda, aynı seviyede olmaları çok zorKimse kusura bakmasın ama marineford sengoku beyazsakal dan güçlü diye düşünüyorum ekran süresi olmadığı için çoğu kişi yakıştiramiyor Eiichiro oda bile kralın hakisini SBS de onayladı adamın
Hastalık dediğin yaşlılık dan kaynaklı birşeySwmgoku hasta mıydı o zaman? Değildi ama WB hastaydı ve makineye bağlıydı.
Mf Sengoku Whitebeard her elini havaya kaldırdığında dünyanın en güçlü adamı harekete geçti diyip ecel terleri döküyordu.Kimse kusura bakmasın ama marineford sengoku beyazsakal dan güçlü diye düşünüyorum ekran süresi olmadığı için çoğu kişi yakıştiramiyor Eiichiro oda bile kralın hakisini vivre card da onayladı adamın
O kadar adama cesaret konuşması yapıyor savaşa hazırlıyor karşı dan çocuk mu geliyor desin askerleri gazlamak içinMf Sengoku Whitebeard her elini havaya kaldığında dünyanın en güçlü adamı harekete geçti diyip ecel terleri döküyordu
Cesaret konuşması şöyle olur. Sengoku gibi korkakça olmaz.O kadar adama cesaret konuşması yapıyor savaşa hazırlıyor karşı dan çocuk mu geliyor desin askerleri gazlamak için