Spoiler 1157: Efsanevi Bar

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    36
Shakky bile Polyanna serisi içinde yaşadığının farkında. Bu Korsan Adasında bana tecavüz ederler, köle yaparlar, öldürürler falan demiyor da; ben bunları bir şekilde kandırırım, beni korumalarını sağlarım diye düşünüyor.
Seri seinen olsa dediklerin gerçekleşebilirdi.

• Like
Tepkiler: Mercury
Böyle bir düşünceye fırsat bırakmıyorlar ki… Kadını gördükleri an, karşılıksız ‘senin için ölürüm’ moduna giriyorlar. Shakky'de salak değil, bu tavırları kendi güvenliğine çeviriyor
İlk gittiği zaman alacağı tepkinin bu olduğunu Shakky de bilmiyordu ki ama.

• Like
Tepkiler: Ölüm Cerrahı
Harald'ın kong değilde Garp ile konuşması da ayrı parantez. Saul de kuzan ile kanki çıkarsa şaşırmam.

• Like
Tepkiler: Frost
WB'nin Stussy'i umursamaması imajı açısından çok iyi oldu. Gariban adam, bilmiyor ki Stussy genlerini kopyalayacak da kendisine oğlan tasarlayıp WB'nin oğluşu diye gezdirecek.

• Alev
Tepkiler: Azo Feyfa
Roger ne yaparsa yapsın Rocksın gölgesinde kalmış Rocks ölüncede meydan bana kaldı deyip ad yapmaya başlamış fukara.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü