Seri seinen olsa dediklerin gerçekleşebilirdi.Shakky bile Polyanna serisi içinde yaşadığının farkında. Bu Korsan Adasında bana tecavüz ederler, köle yaparlar, öldürürler falan demiyor da; ben bunları bir şekilde kandırırım, beni korumalarını sağlarım diye düşünüyor.
Emekçilerede mi el attın adi adamHiçbir One Piece kadınının bu klasiğe karşı şansı yok.
İlk gittiği zaman alacağı tepkinin bu olduğunu Shakky de bilmiyordu ki ama.Böyle bir düşünceye fırsat bırakmıyorlar ki… Kadını gördükleri an, karşılıksız ‘senin için ölürüm’ moduna giriyorlar. Shakky'de salak değil, bu tavırları kendi güvenliğine çeviriyor
Erkekler tarafından yoğun ilgi gören bir kadının her zaman kendisine özgüveni vardır. Eee birazda tatlı söz ekleyince yılanı bile deliğinden çıkarır. Buna güvenmiştirİlk gittiği zaman alacağı tepkinin bu olduğunu Shakky de bilmiyordu ki ama.
Tam bir looser. Bir insan her masada kaybeder mi?Roger ne yaparsa yapsın Rocksın gölgesinde kalmış Rocks ölüncede meydan bana kaldı deyip ad yapmaya başlamış fukara.
Ne zaman kendimi umutsuz vaka hissetsem aklıma Roger gelir keyiflenirim.Tam bir looser. Bir insan her masada kaybeder mi?