Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Ölünce düşmeyen adam manitacılık işi olunca hafif sendelemiş ve açı kaybı yaşamış. Bu adamın da zayıflığı bu kardeşim yapıcak bir şey yok.
Dağıtmış Big Mom'u falan

GyI90WwXYAAw4rb

Roger korsanları güzelliği karşısında etkisiz kalınca tayfaya ganimetleri toplamasını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu adaya geldiğine göre Nami'den daha tehlikeli bir kişiliği var bence.
Ganimet toplamak her korsanın işi bunu Law'da yapıyor. Ama Shakky'de ben Nami'den aldığım vibe göremiyorum. Nami, köpeğe çevirirdi bu adamları

Ganimet toplamak her korsanın işi bunu Law'da yapıyor. Ama Shakky'de ben Nami'den aldığım vibe göremiyorum. Nami, köpeğe çevirirdi bu adamları
Law rakibini güzelliği ile etkisiz hale getirip yapmıyor. Ki Law bu konuda Karasakal'a adil şekilde yenen her şeyi alır diyor. Nami tehlikeli olsa da kendini böyle tehlikeli yere atacağını sanmıyorum. Kimseyi de köpek edecek kişiliğini de gördük mü pek hatırlamıyorum. Shakky ise en tehlikeli insanların bulunduğu adaya gidiyor ve burada bar açıyor. Seride dini imanı para olan Nami en fazla savaş sonu düşenleri toplamakla geçiniyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü