Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Hancocka meyvesine rağmen direnmiş bir Karasakal varken Şu efsaneyim diye geçinen dal kavuklara bak kadın görmemiş haysiyetsizler.

• Haha
Tepkiler: Whitebear D
Yoksa Garp'ta mı Shakky'i istiyordu? GODA be kaç sene önceden planlamış...
57p3h9n.

Mama'nın veletleri de var adada. Gayriresmi Rocks üyeleri sayılırlar Katakuriler.

ulan oda :D Roger ile başladın alayını maskara ettin adamların. ne Shakky'miş. koparsa kıyamet kadınlar yüzünden kopar diye boşuna dememişler :D

Valla Oda’yı karşıma alıp şu soruyu sormak isterdim “Luffy’nin macerası ve One Piece genel plot akışı için şu görselin önemi nedir? diye sormak isterdim.

we4dlsu.jpeg

Hayır bide JAVstarmış gibi koltuk altlarını gökyüzüne diktirmiş. Oda var ya azmış kuduz bir köpektir. Ustasının izinden gitmektedir. Japonya’da yaşasaydım şu an polisi arıyordum. Gerçi bu Japonların anca hoşuna gider.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü