Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Gönülsüz yenen aş ya karın ağrıtır ya baş

GyI_6l7WoAAt-QW

Oğlunun rızıkını Shakky’le yerken öyle demiyordu. Marineford’dan beri Marco fukara gibi aynı gömlekle geziyor. Shakky’nin mekanında ezmiş Berileri.

Valla Oda’yı karşıma alıp şu soruyu sormak isterdim “Luffy’nin macerası ve One Piece genel plot akışı için şu görselin önemi nedir? diye sormak isterdim.

we4dlsu.jpeg

Hayır bide JAVstarmış gibi koltuk altlarını gökyüzüne diktirmiş. Oda var ya azmış kuduz bir köpektir. Ustasının izinden gitmektedir. Japonya’da yaşasaydım şu an polisi arıyordum. Gerçi bu Japonların anca hoşuna gider.
Mesaj açık; akıllı olun beyler, yoksa bir kadın çıkar aklınızı alır. Kadının fendi erkeği yendi dedirtecek bir sahne. Ve elbette hemcinsimin yanındayım 😌

• Haha
Tepkiler: Montana
Mesaj açık; akıllı olun beyler, yoksa bir kadın çıkar aklınızı alır. Kadının fendi erkeği yendi dedirtecek bir sahne. Ve elbette hemcinsimin yanındayım 😌
Kadının fendi bazı erkekleri yendi. Luffy gibi Zoro gibi Garp gibi erkeklere sökmez kadın falan. Ha kadın ha erkek aynı şey onlar için ;). Roger gibi Gaban gibi Xebec gibi ne bileyim Edward gibi yarım akıllı ve yarım imanlıları yener kadının fendi.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü