Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Garp niye Zoro'ya benzemiş? @ch3rlo @Frost

GyJGTIMX0AA6XkU
Zoro'ya + yazdı.

Shakky bana mı güzel gelmedi. cosplaylerini görmek lazım.
Stussy daha güzel bence. Tek sıkıntısı kokona gibi giyinmesi. Linlin de baya cazibeli bir abla. Shakky de güzel olmasına güzel de! Oda çizemiyor. Gökten inmiş bir Huri imajı yaratmaya çalışıyor ama, çizim yeteneği yetmiyor.

Ha bence @William Cutting Nami’nin ablası Shakky’den daha güzel.

@Whitebear D ihtiyarın bu duruma düşmesi bir nebze üzdü:D hiç o taraklar da bezi olmayan biri gibiydi oysa ki :D. Weevil konusunda ise o net syborg gibi bir şey. biyolojik olarak Beyazsakal'ın böyle bir ucubenin babası olacağını zannetmiyorum..

• Like
Tepkiler: Whitebear D
@Whitebear D ihtiyarın bu duruma düşmesi bir nebze üzdü:D hiç o taraklar da bezi olmayan biri gibiydi oysa ki :D. Weevil konusunda ise o net syborg gibi bir şey. biyolojik olarak Beyazsakal'ın böyle bir ucubenin babası olacağını zannetmiyorum..
Ben hep diyorum Weevil WB'nin oğlu falan değil, oğlu olsa şimdiye çoktan yonkou olmuştu.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü