Azo Feyfa
★★★★
Ustalar ben anlamadım Rayleigh Shaky Zoro Hancock paralelliği falan mı var? Hancock daha Zoro'yu görmedi, eyvah eyvah.
Hancock Zoro’yu görse taşa dönüşür.Ustalar ben anlamadım Rayleigh Shaky Zoro Hancock paralelliği falan mı var? Hancock daha Zoro'yu görmedi, eyvah eyvah.
Hancock hastalığa yakalandı. Luffy'den başkasını görmez gözü.Ustalar ben anlamadım Rayleigh Shaky Zoro Hancock paralelliği falan mı var? Hancock daha Zoro'yu görmedi, eyvah eyvah.
Zoro'ya + yazdı.
Stussy daha güzel bence. Tek sıkıntısı kokona gibi giyinmesi. Linlin de baya cazibeli bir abla. Shakky de güzel olmasına güzel de! Oda çizemiyor. Gökten inmiş bir Huri imajı yaratmaya çalışıyor ama, çizim yeteneği yetmiyor.Shakky bana mı güzel gelmedi. cosplaylerini görmek lazım.
Elbaf'taki barcı kız daha güzel.Shakky bana mı güzel gelmedi. cosplaylerini görmek lazım.
Ben hep diyorum Weevil WB'nin oğlu falan değil, oğlu olsa şimdiye çoktan yonkou olmuştu.@Whitebear D ihtiyarın bu duruma düşmesi bir nebze üzdühiç o taraklar da bezi olmayan biri gibiydi oysa ki
. Weevil konusunda ise o net syborg gibi bir şey. biyolojik olarak Beyazsakal'ın böyle bir ucubenin babası olacağını zannetmiyorum..
çöp karakter syborg insan yapımı bir şey. Beyazsakal'ın öz oğlu böyle mi olurBen hep diyorum Weevil WB'nin oğlu falan değil, oğlu olsa şimdiye çoktan yonkou olmuştu.