Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mom’ın gençliği cidden güzel. Ona yanaşılmamasının iki sebebi olabilir. Biri zaten başkalarıyla oluyor bana yüz vermez diye… diğeri ne kadar güzel ve iyi bir fiziğin olsa da erkeksi tavır sergiliyorsa çekici gelmiyordur
Ya diyelim ki atıyorum 150 bin berilik bir adamsın. Gidip Mom’aya yavşadın diyelim. Tek yumrukta Allahına kavuşturur adamı.

İçtiği sigaraya göre değişir ustalar. İyi sigara içiyorsa hafiften fümeleme gibi olur tadı kokusu. Kötü sigara içiyorsa Tırcı gibi olur. Nereden biliyorum diye sormayın.:cool::cool::cool::cool:
Bir tahminim var...
GGZor_pXgAAdGoN.jpg

• Sad
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Big mom 50 tane cocuk dogurmus onun cektiği acıyı ızdırabı kim cekmiste laf diyor Glory.

Bu Shako yaşlandıkça kararmış mı, gençliği beyaz tenli gibi duruyor. Belki de yıllardır yıkanmıyor ya da sigara dumanından karardı. :D

• Haha
Tepkiler: ErsiN.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü