Spoiler 1157 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride herkes birbiriyle akraba, d. falan fistanken zekası gücü ve çalışkanlığı ile başa gelmiş bir efsane. Kaybettiği savaş yok. Lobisi kurulmalı:

sengoku-one-piece.jpg
Eskilerden Sengoku diye bir üye vardı. O gittikten sonra karakter sahipsiz kaldı. Eskiler hatırlar.

Önce Roger a sonra da Shanks e helal olsun. Baştan beri böyle tanıdıklarla çevrili denizlere girmişler. Hele de Roger. Önce Ağababalarını indirdi, sonra Shiki'yi dövdü, Beyaz'ı çocuklarının yanında dövmek istemediği için denk kavga etti; bi Linlin e gücü yetmedi ama olsun.

Bu kadar abi kardeş dayı yeğen dünyasında sıfırdan kurdukları tayfalarla masaya oturmuşlar. Hoşikk terledim la.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Yalnız Tanrı Vadisi’ni net çizecek gibi duruyor ya. Harald’ın kararını epey merak ediyorum. Son anda Xebec’in tarafına geçse güzel olurdu. Güzel sayılar bekliyor bizi.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Önce Roger a sonra da Shanks e helal olsun. Baştan beri böyle tanıdıklarla çevrili denizlere girmişler. Hele de Roger. Önce Ağababalarını indirdi, sonra Shiki'yi dövdü, Beyaz'ı çocuklarının yanında dövmek istemediği için denk kavga etti; bi Linlin e gücü yetmedi ama olsun.

Bu kadar abi kardeş dayı yeğen dünyasında sıfırdan kurdukları tayfalarla masaya oturmuşlar. Hoşikk terledim la.
Garpla Roger da beraber bu düzeni sağmışlar. Biri denizcileri diğeri korsanları yemlemiş.

Garpla Roger da beraber bu düzeni sağmışlar. Biri denizcileri diğeri korsanları yemlemiş.
Xebec in o koca tayfasını indirmek için şarttı onun haricinde bakarsak Roger tek başına. Filosu bile yok görünürde, Shaks in ise zayıflardan oluşan bi filosu var. Roger hem tek gemiyle hem de sıfırdan girdiği denizlerde bu kadar etkili olup Kral unvanı alması büyük başarı.

Xebec in o koca tayfasını indirmek için şarttı onun haricinde bakarsak Roger tek başına. Filosu bile yok görünürde, Shaks in ise zayıflardan oluşan bi filosu var. Roger hem tek gemiyle hem de sıfırdan girdiği denizlerde bu kadar etkili olup Kral unvanı alması büyük başarı.
Xebec de markketten almadı ya bu tayfasını kendi kurdu. Şansa bak Roger öylesine denize açılalım ortak dediği kişi karakral ayyaş ray oluyor. Roger da filo kursaymış elinden tutan mı vardı. Shanks da zayıflardan filo yapmasın. Bunların hiçbiri bahane değil. Ben Roger Squardo tüm tayfasını parçalamış diye söylenince farklı bir beklentim vardı ama yalan oldu.

Xebec de markketten almadı ya bu tayfasını kendi kurdu. Şansa bak Roger öylesine denize açılalım ortak dediği kişi karakral ayyaş ray oluyor. Roger da filo kursaymış elinden tutan mı vardı. Shanks da zayıflardan filo yapmasın. Bunların hiçbiri bahane değil. Ben Roger Squardo tüm tayfasını parçalamış diye söylenince farklı bir beklentim vardı ama yalan oldu.
Tamam, adamlar yapmadan bu noktaya gelmiş. Kursa şöyle olur böyle olur meyve yeseler şöyle olur demiyorum ki, adamlar bunları yapmadan bulundukları yerlere gelmişler. Tebrik ediyorum.
Ayrıca Xebec, Davy back mücadeleriyle kurdu. Öyle sıradan insanları çevresinde toplamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü