Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    28
@Whitebear D Wb'nin gözü kalp oldu diye yerden yere vuruldu. Şunun dediği lafa bak. Roger fanları için zulüm gibi bir bölüm.

iwkvlpc.png
Kanım dondu.

Keşke soda efendi korsanları hep böyle çizse. Bizimkiler gibi ada ada dolaşıp mazlum kurtaran halk kahramanları değil de maceranın tadını çıkaran, gezip dolaşıp eğlenen ve çekişen korsanlar.
Bizimkiler de skypiea'ya kadar öyleydi. En son macera olsun diye gittikleri yer gökyüzü adası. Buna yakın tek şey Punk Hazard'da yaşandı. Ne hazine avlıyorlar, ne ününü duydukları güzel bir kadının peşindeler ne bir deniz miti duyup peşine düşerler, ne gidilmemiş yerleri keşfetmeye çalışırlar falan. Eski korsanları görünce şu ankiler dümdüz boşa geçmiş bir ömür oluyor.

Keşke soda efendi korsanları hep böyle çizse. Bizimkiler gibi ada ada dolaşıp mazlum kurtaran halk kahramanları değil de maceranın tadını çıkaran, gezip dolaşıp eğlenen ve çekişen korsanlar.
Bizimkiler de skypiea'ya kadar öyleydi. En son macera olsun diye gittikleri yer gökyüzü adası. Buna yakın tek şey Punk Hazard'da yaşandı. Ne hazine avlıyorlar, ne ününü duydukları güzel bir kadının peşindeler ne bir deniz miti duyup peşine düşerler, ne gidilmemiş yerleri keşfetmeye çalışırlar falan. Eski korsanları görünce şu ankiler dümdüz boşa geçmiş bir ömür oluyor.
Water 7'daki tuz hikayesi bile filler.. Şu kadarını yapmaktan aciz bir adam.

• Sad
Tepkiler: ch3rlo
Ben şeyi merak ettim şu an. Xebec'in Arıkovanı'na korsan olan herkes kayıtsız şartsız girip takılıp eğlenebiliyor. Muhtemelen iş falan da kovalıyor insanlar, bağlantı genişletiyor. Korsanlar için mükemmel bir hub. Korsan olsam rahatça Xebec'in Arıkovanı'na girip dalgama bakabilirim. Xebec burası benim adam diyor ama, herkese açmış adasını. Roger bile istediği zaman girip çıkabiliyor.

Şimdi değinmek istediğim konu. Teach denen kapçııııııııııııık ağızlının Arıkovanı. Şimdi ben ve tayfam Teach'in Arıkovanı'na gittik. Ben iyi bir meyveye sahibim. Tayfamdaki adamların bazılarının da hoş meyveleri var. Teach ve tayfasının bana ve tayfama atlama ihtimali %'de kaç? Bence %100. Teach denen karaktersizi artık sevmiyorum. Babasını gördükten sonra iyice tiksindim kendisinden. Herkes adam olmak zorunda değil fakat bu at hırsızı korsan bile değil.

Aklıma ash-red geldi. Macera diye ne izledik aslı neymiş.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü