Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    28
Diplomasi yürütmesi ayrı, gidip wg ye kapı kulluğu yapmadan da bu diplomasiyi yürütebilir. Ki 2 bölüm önce kendisini seven tek halka wg bodoslama giriyordu. Gidip 2 influnca alıcağım diye inandığı tüm değerlerden vazgeçiyor adam. Akainunun ''ama denizcilerin itibarı'' hareketinin yandan yemiş versiyonu bu.
ama haksızlık görünce sessiz kalmıyor. geçen bölüm dediğin gibi yapan wg gemisine saldırmıştı. ülkesini bir tutmaya çalışması ve yağmacı dev imajından kurtarmak için bu yola girmiş artık görüş değiştirmesi zor.

konudan sapıyor ama burda odanın yaptığı zıtlığı sevdim, harald şanslı doğduğu daha güçlü vs olduğu için terör estiriyordu. sonra mağdurlara üzülüp kalbi titreyince bundan vazgeçti. ama oğlu loki şanssız doğdu, sevgisiz büyüdü, bolca dayak yedi. o da harald'ın tam tersi xebec'e çekti. geç de olsa belki harald'ın olması gereken kişiye dönüşür

Xebec çok güçlü olduğu için Crocodile ve Kuro gibi düşünemez zaten. Onlar sümüklü böcek seviyesi adamlardı. Bu kadar güçlü olmasının sebebi de karakterinin olması zaten. Ha sadece dostlukları bozulduğu için üzüldüğünü düşünmüyorum yine. Xebec'in de Dünya Hükumetini yıkmak için Harald'a ihtiyacı var.

Öyle de olabilir tabii fakat arada bir etkileşim olsa güzel olur. Garling'in eşinden fazlası olarak hikayeye dahil olmasını istiyorum.
Harald'la beraber antik devler için olan meyveyi yemesine de ihtiyacı var. Göründüğü kadarıyla dümdüz karşı tarafın güçlülerini ekarte edip tahta oturabileceğini düşünmüyor Xebec. Başka araçların ihtiyacını fark etmiş.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
ama haksızlık görünce sessiz kalmıyor. geçen bölüm dediğin gibi yapan wg gemisine saldırmıştı. ülkesini bir tutmaya çalışması ve yağmacı dev imajından kurtarmak için bu yola girmiş artık görüş değiştirmesi zor.

konudan sapıyor ama burda odanın yaptığı zıtlığı sevdim, harald şanslı doğduğu daha güçlü vs olduğu için terör estiriyordu. sonra mağdurlara üzülüp kalbi titreyince bundan vazgeçti. ama oğlu loki şanssız doğdu, sevgisiz büyüdü, bolca dayak yedi. o da harald'ın tam tersi xebec'e çekti. geç de olsa belki harald'ın olması gereken kişiye dönüşür
Yav bir dev kaç yıl yaşıyordu 300 mü? Kendi krallığı dönemince iyi tutum sergilese tüm halkların fikri değişir. Onlarda 6-7 nesil geçmiş olucak. 6-7 nesil iyilik gören halkın gözünde itibarın gayet toplar. Harald burda kısa yoldan iş çözmeye çalıştığı için kaybediyor.

Yav bir dev kaç yıl yaşıyordu 300 mü? Kendi krallığı dönemince iyi tutum sergilese tüm halkların fikri değişir. Onlarda 6-7 nesil geçmiş olucak. 6-7 nesil iyilik gören halkın gözünde itibarın gayet toplar. Harald burda kısa yoldan iş çözmeye çalıştığı için kaybediyor.
sadece hükümete yanlamıyor ki, o dediğini de yapıyor yani iyiliği de yapıyor, kendi halkına da öğütlüyor bakın bize yardım ettiler bundan sonra kardeş ülkeyiz falan diye. fakat geçmişi nolursa olsun unutmuyorlar, zaten xebec ile dövüşünde o anı hatırlıyor, "çok önceleri devler bize saldırmış, bu korku kolay geçmez" diye. mamma li turchi gibi bişey bu. korku deyim olmuş, günlük dile bile girmiş. bence harald hiç de kolay yoldan iş çözmüyor, kaybetme sebebi kolaya kaçtığı için değil direkt hükümetin şerefsizliği

• Like
Tepkiler: Kuroashi No Sanji
Meşhur One Piece Sapığı Roger.

ckwgbee.png

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü