Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    27
Harald adamdır. Kendi ülkesi ve halkı için her şeyi yapmaya hazır olanlar her zaman adamdır. Xebec'e de daha çok sevgi duymaya başladım. At hırsızı gavat oğluyla kıyaslayınca büyük bir adammış. Harald'la dövüştüğü için neredeyse ağlayacaktı. Gerçi end game planı bozulmuş oldu Harald'la dövüşünce.
Xebec Harald'ı gerçekten dostu olarak görüyormuş, zaten öncesinde de belliydi. Hikaye çok iyi bir noktaya gitmeye başladı, Oda nadiren de olsa güzel şeyler yazıyor.

Roger ve Ray, Gyaban'ı aralarına almıyorlarmış, oradan artı yazdı. Roger'ın, Ray'e "Shakky'i bana ayarlasana" demesi ise eksi yazdı.

Stussy, Wb'yi evcilik diye kandırmış. Herif aşk meşk işlerini geçtim, çocuk nasıl yapılır bilmiyor. Xebec ise her bölüm farkını ortaya koyuyor. Şu kısacık zamanda Teach'i şimdiden geçti.

Bölümde Shakky;

Kadın yanıyor. Oda tatlı da çizmiş reyi göremediği sahnede. Ulan çakal biliyon bu işi.

Linlinin konuya dahil olmalarını seviyorum. O zamanlar kaliteli karaktermiş. Japonları iyi temsil ediyor. Menapoza girince karı çökmelerin zirvesini yaşamış.

düşünsene kralsın, senelerce geçmişin yaralarını sarmaya çalışıyorsun, bişeyleri değiştirmeye çalışıyorsun. terörist korsanın teki geliyor sana akıl veriyor...

image.png
Terörist korsan senden daha mantıklı konuşuyorsa, düşünmen gereken kısım asıl orası oluyor klsdhfklshfd

Bölümde Shakky;

Kadın yanıyor. Oda tatlı da çizmiş reyi göremediği sahnede. Ulan çakal biliyon bu işi.

Linlinin konuya dahil olmalarını seviyorum. O zamanlar kaliteli karaktermiş. Japonları iyi temsil ediyor. Menapoza girince karı çökmelerin zirvesini yaşamış.
c646e82788a203e1ac31742a46029c1f.jpg

• Like
Tepkiler: Monkey D. Dragon
Roger ve Ray, Gyaban'ı aralarına almıyorlarmış, oradan artı yazdı. Roger'ın, Ray'e "Shakky'i bana ayarlasana" demesi ise eksi yazdı.

Stussy, Wb'yi evcilik diye kandırmış. Herif aşk meşk işlerini geçtim, çocuk nasıl yapılır bilmiyor. Xebec ise her bölüm farkını ortaya koyuyor. Şu kısacık zamanda Teach'i şimdiden geçti.
Teach, Godricke çok benziyor lan. Babasını taklit etmeye çalışan ama gölgesi bile olamayan vasat bir evlat. Kötü bir remix gibi herif.

Terörist korsan senden daha mantıklı konuşuyorsa, düşünmen gereken kısım asıl orası oluyor klsdhfklshfd
Alakası bile yok. Global sistemin aşırı adi ve şerefsizce olduğunu bildiği halde ülkesini sisteme sokmaya çalışan tonla kralı veya lideri var. Onlar da her şeyin farkında ama, sisteme dahil olursan daha az fakirlik çekeceksin. Halkın nispeten daha iyi şartlarda yaşayacak. Harald haklı. Eğer Harald haklı değilse bizim ve diğer pek çok ülke lideri Harald gibi demek.

Alakası bile yok. Global sistemin aşırı adi ve şerefsizce olduğunu bildiği halde ülkesini sisteme sokmaya çalışan tonla kralı veya lideri var. Onlar da her şeyin farkında ama, sisteme dahil olursan daha az fakirlik çekeceksin. Halkın nispeten daha iyi şartlarda yaşayacak. Harald haklı. Eğer Harald haklı değilse bizim ve diğer pek çok ülke lideri Harald gibi demek.
Haraldın amacını anlıyorum ama bu konuda her şeyde taviz veriyor. Bundan da kopardıkça koparıyorlar. Yolunmuş tavuğa döndü herif, fiziksel olarak da yansıtıyor bunu.

Avatarla uyumlu cümleler bunlar :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü