Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    28
@Kuroro
scj7rep.jpg

10 NUMARA 8 YILDIZ BÖLÜM!!!

- Korsan diye buna derim işte. Karayip Korsanları havası tavan yapmış durumda. Genel kitle sert sert adamlar birbirini küskü manyağı yapsın istiyor. Fakat olay budur. Roger bana her geçen gün Captain Jack Sparrow havası veriyor. Korsanlığın tadını çıkartıyor adam. Edward'la içip muhabbetin belini kırmak istiyor. Linlin'le kahkaha atıp eğleniyor. Hayatın tadını çıkartıyor. Yaşayan Dünya budur işte. One Piece'in slice of life tarafının tadına baktık. Azdı yetmedi. Umarım Kaido'yla ve Shiki'yle de olan etkileşimini görürüz dövüşsüz. Slice of Life istemeyen sadece dövüş isteyen gidip JJK okusun. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

- Beyazsakal mekanı terk ediyor çünkü bence biraz kıskandı. Xebec'in çocuğu oluyor ailesi var. Ben hala bu kadar çakalla beraber korsancılık oynuyorum diye üzülüyor. Ailesizlikten tadı kaçıyor. Ulan bu kadar aile istiyordun gidip evlenseydin Stussy'le.

- Rocks'ın mekanının Tortuga gibi olmasını sevdim. Korsan olan herkes girip çıkabiliyor. Roger birden fazla defa gitmiş oraya. Çünkü korsan.

- Oda ilk defa derinliği dramasız katıyor. Edward güzelce mekandan çıkıyor Xebec'in aile kurduğunu duyunca.

- Ray ne adammış ya... Resmen Shakky "gel beni gel beni allllllllllllllllllllllllllllll!" diye yazmış oraya yuh. Zoro iyi bir üç kılıç ustası olabilir. Ray da efsane bir iki kılıç ustasıymış...

- Shanks ve Shamrock annelerine çekmiş belli ki. Çünkü annelerinin saçını almışlar. Büyük ihtimalle ileride kimsenin beklemediği kararlar verecekler. Babalarından farklı hareket edecekler. Roger herhalde anneyle tanışacak gibi duruyor. Yoksa Shanks'ın ismini nereden bilecekler. Her şeyin sesini duyduğu için içinden bebeğin ismini de duyacak değiller ya. Roger ve Bayan Garling etkileşimi ilginç olacaktır.

- Harald adamdır. Kendi ülkesi ve halkı için her şeyi yapmaya hazır olanlar her zaman adamdır. Xebec'e de daha çok sevgi duymaya başladım. At hırsızı gavat oğluyla kıyaslayınca büyük bir adammış. Harald'la dövüştüğü için neredeyse ağlayacaktı. Gerçi end game planı bozulmuş oldu Harald'la dövüşünce.

- +'cıları üzecek bir bölüm oldu bence.
şebek korsanlığından harald krallığından ödün vermemiş...

şebek'i kuro gibi, crocodile gibi düşünebiliyor musun? ülkedir servettir peşinde koşmak için girmedikleri kılık kalmamıştı. şebek de harald'ı ikna etmek için gidip ülke kurtarmadı ne bileyim hediyelerle gözünü boyamadı. amacını söyledi gelirsen gelirsin dedi. harald da savaşçı ülkesini yeni çağa hazırlamak için verdiği onca uğraşı yıkıp atmadı sırf bir korsan ona gel dünyayı lootlayalım dediği için. en azından ikisinin de karakteri var. her ne kadar harald daha çok taviz verip bunun yüzünden geberse de

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Terörist korsan senden daha mantıklı konuşuyorsa, düşünmen gereken kısım asıl orası oluyor klsdhfklshfd
öyle ama görüş ayrılığına düşmüşler, harald şebek gelmeden önce 50 sene diploması yürütüyor, ülkelere yardıma gidiyor. şebek ise korsan lootlar geçer. aynı değerlere sahip değiller. harald da aslında şebek gibi güçlünün her şeyi alacağına inanıyordu ama flashbackte kurtardığı ida yüzünden böyle bir görüş ayrılığına düştüler.

- Shanks ve Shamrock annelerine çekmiş belli ki. Çünkü annelerinin saçını almışlar. Büyük ihtimalle ileride kimsenin beklemediği kararlar verecekler. Babalarından farklı hareket edecekler. Roger herhalde anneyle tanışacak gibi duruyor. Yoksa Shanks'ın ismini nereden bilecekler. Her şeyin sesini duyduğu için içinden bebeğin ismini de duyacak değiller ya. Roger ve Bayan Garling etkileşimi ilginç olacaktır.
Sandıkta mektup falan varsa oradan da öğrenmiş olabilirler. Ya da bebekler karışmasın diye kıyafetlerinin bi yerinde falan yazıyor olabilir. 🤔

şebek korsanlığından harald krallığından ödün vermemiş...

şebek'i kuro gibi, crocodile gibi ülkedir servettir peşinde koşmak için girmedikleri kılık kalmamıştı. şebek de harald'ı ikna etmek için gidip ülke kurtarmadı ne bileyim hediyelerle gözünü boyamadı. amacını söyledi gelirsen gelirsin dedi. harald da savaşçı ülkesini yeni çağa hazırlamak için verdiği onca uğraşı yıkıp atmadı sırf bir korsan ona gel dünyayı lootlayalım dediği için. en azından ikisinin de karakteri var. her ne kadar harald daha çok taviz verip bunun yüzünden geberse de

Xebec çok güçlü olduğu için Crocodile ve Kuro gibi düşünemez zaten. Onlar sümüklü böcek seviyesi adamlardı. Bu kadar güçlü olmasının sebebi de karakterinin olması zaten. Ha sadece dostlukları bozulduğu için üzüldüğünü düşünmüyorum yine. Xebec'in de Dünya Hükumetini yıkmak için Harald'a ihtiyacı var.

Sandıkta mektup falan varsa oradan da öğrenmiş olabilirler. Ya da bebekler karışmasın diye kıyafetlerinin bi yerinde falan yazıyor olabilir. 🤔

Öyle de olabilir tabii fakat arada bir etkileşim olsa güzel olur. Garling'in eşinden fazlası olarak hikayeye dahil olmasını istiyorum.

öyle ama görüş ayrılığına düşmüşler, harald şebek gelmeden önce 50 sene diploması yürütüyor, ülkelere yardıma gidiyor. şebek ise korsan lootlar geçer. aynı değerlere sahip değiller. harald da aslında şebek gibi güçlünün her şeyi alacağına inanıyordu ama flashbackte kurtardığı ida yüzünden böyle bir görüş ayrılığına düştüler.
Diplomasi yürütmesi ayrı, gidip wg ye kapı kulluğu yapmadan da bu diplomasiyi yürütebilir. Ki 2 bölüm önce kendisini seven tek halka wg bodoslama giriyordu. Gidip 2 influnca alıcağım diye inandığı tüm değerlerden vazgeçiyor adam. Akainunun ''ama denizcilerin itibarı'' hareketinin yandan yemiş versiyonu bu.

Xebec çok güçlü olduğu için Crocodile ve Kuro gibi düşünemez zaten. Onlar sümüklü böcek seviyesi adamlardı. Bu kadar güçlü olmasının sebebi de karakterinin olması zaten. Ha sadece dostlukları bozulduğu için üzüldüğünü düşünmüyorum yine. Xebec'in de Dünya Hükumetini yıkmak için Harald'a ihtiyacı var.
harald bunun farkında ama yanaşmıyor. hükümeti kendi çıkarları için kullanmaya çalışıyor ama bir paraziti kendi amaçların için kullanmak iyi fikir değil. aynı anda herkesin kanını içen devasa bir parazit bu hükümet. gücünü de osmanlı gibi zayıf düşürüp devşirme asker sistemiyle sağlıyor.

ben görüş olarak xebec görüşüne yakınım, her şeyin yıkılması lazım. haraldın kalbi çok erken yumuşuyor, belki ida öncesi xebec ile karşılaşsalar dünya alt üst olacaktı

• Like
Tepkiler: Skywalker

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü