Spoiler 1158: Rocks vs. Harald

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    28
Buggy ve Roger parallelliği. Buggy'i daha çok sevmeye başladık. @Kuroro
images

Ben şeyi merak ettim şu an. Xebec'in Arıkovanı'na korsan olan herkes kayıtsız şartsız girip takılıp eğlenebiliyor. Muhtemelen iş falan da kovalıyor insanlar, bağlantı genişletiyor. Korsanlar için mükemmel bir hub. Korsan olsam rahatça Xebec'in Arıkovanı'na girip dalgama bakabilirim. Xebec burası benim adam diyor ama, herkese açmış adasını. Roger bile istediği zaman girip çıkabiliyor.

Şimdi değinmek istediğim konu. Teach denen kapçııııııııııııık ağızlının Arıkovanı. Şimdi ben ve tayfam Teach'in Arıkovanı'na gittik. Ben iyi bir meyveye sahibim. Tayfamdaki adamların bazılarının da hoş meyveleri var. Teach ve tayfasının bana ve tayfama atlama ihtimali %'de kaç? Bence %100. Teach denen karaktersizi artık sevmiyorum. Babasını gördükten sonra iyice tiksindim kendisinden. Herkes adam olmak zorunda değil fakat bu at hırsızı korsan bile değil.
Xebec her ne kadar korsan olsa da Davyback mücadelelerinden anlayabiliiriz ki belli kuralları var. Teach de bu yok. Yine Xebec'in tayfasıyla diyaloğuna bakalım, Linlin sırtına vuruyor, Beyaz söyleniyor herkes kafasına göre ama Teach de böyle değil. Xebec kral olmak istese de diğer herkese hükmetmek gibi bir arzusu yok. Teach in amacı bu gibi.

• Like
Tepkiler: Yubashiri Vinsmoke
Harald açık açık ben gerizekalıyım dedi. Rocks da bu bölümden sonra Dragondan daha etkin bir devrimci olduğunu kanıtladı. Dragona eksi yazar.

Bizimkiler de skypiea'ya kadar öyleydi. En son macera olsun diye gittikleri yer gökyüzü adası. Buna yakın tek şey Punk Hazard'da yaşandı. Ne hazine avlıyorlar, ne ününü duydukları güzel bir kadının peşindeler ne bir deniz miti duyup peşine düşerler, ne gidilmemiş yerleri keşfetmeye çalışırlar falan. Eski korsanları görünce şu ankiler dümdüz boşa geçmiş bir ömür oluyor.

Oyun terminolojisi üzerinden konuşacaksak yan görev eksikliği var. Ana görevden ilerleniyor sadece. Ana görevlerin çoğu da gereksiz uzun ve sıkıcı. Halbuki bunları bu kadar uzatmak yerine, araya mini arclar çizebilirdin. Mahir bir insan 4-5 bölümde de hikayeler anlatabilirdi gayet.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü