Raks olabilir.Yavşanks ve şamşeytanının babası kim acaba.
Xebec seriye can getirdi.Flashback çok iyi gidiyor ya. Uzun zamandır seriyi okurken bu kadar keyif almamıştım.
Birkaç aday var.Ben Odayı biliyorsam Shanks’ın Annesini D.yapar. Hem D. Hem Kutsal Ejder. Golden Boy.
Kendini kurguladığı kurtarma hikayelerine o kadar gömüyor ki artık kendisi de tadını çıkaramıyor çizmenin. Başlarda ana hikaye aralarında uğruyordu ufak tefek yerlere Long Ring falan gibi.Oyun terminolojisi üzerinden konuşacaksak yan görev eksikliği var. Ana görevden ilerleniyor sadece. Ana görevlerin çoğu da gereksiz uzun ve sıkıcı. Halbuki bunları bu kadar uzatmak yerine, araya mini arclar çizebilirdin. Mahir bir insan 4-5 bölümde de hikayeler anlatabilirdi gayet.
Belki Uzumakidir.Birkaç aday var.
1.Kurokodile.
2.Lufi'nin annesi.
3.Lufi'nin teyzesi.
4.İmu'nun klonu
5.Bellemere
Zaten tüm fbnin amacı o. Oda bence baktı roger yeterince iyi bir tavan nokta değil, tavanı yükseltmek için Xebeci ortaya attı. Ki zaten kendi kalemiyle bu çağ Xebecin çağı dedi.Ben mi kendimi çok kaptırdım bilmiyorum ama Oda bu flashbackle birlikte Roger'ı Xebec'in aurası altında ezdi geçti sanki. Flashbackteki yaşına veriyoruz tamam ama Roger'ın ağırlığını hissedemiyorum...
Xebec ve Roger(Op'u bulmadan önce) çağında olabilir ama Yonkou dönemine geçildiğinde bu olay kalkmış gibi. Sonuçta random bir korsan Bm,Kaido,Shanks veya Wb'nin bayrağı altında bulunan bir adaya girişi tehlikeli kabul edilir. Roger öldükten sonra yonkoular muhtemelen bilgilerini ve silahlarını saklamak amacıyla bu yolu izlediler. O yüzden Bb'nin bu yaptığı normal gözüküyor. One Piece onlarin çağında çoğu için kulağa hurafe gelirken Roger bulduktan sonra bir gerçeğe dönüşmüş diye düşünüyorum.Ben şeyi merak ettim şu an. Xebec'in Arıkovanı'na korsan olan herkes kayıtsız şartsız girip takılıp eğlenebiliyor. Muhtemelen iş falan da kovalıyor insanlar, bağlantı genişletiyor. Korsanlar için mükemmel bir hub. Korsan olsam rahatça Xebec'in Arıkovanı'na girip dalgama bakabilirim. Xebec burası benim adam diyor ama, herkese açmış adasını. Roger bile istediği zaman girip çıkabiliyor.
Şimdi değinmek istediğim konu. Teach denen kapçııııııııııııık ağızlının Arıkovanı. Şimdi ben ve tayfam Teach'in Arıkovanı'na gittik. Ben iyi bir meyveye sahibim. Tayfamdaki adamların bazılarının da hoş meyveleri var. Teach ve tayfasının bana ve tayfama atlama ihtimali %'de kaç? Bence %100. Teach denen karaktersizi artık sevmiyorum. Babasını gördükten sonra iyice tiksindim kendisinden. Herkes adam olmak zorunda değil fakat bu at hırsızı korsan bile değil.