Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harald’ın tek eksisi bu Xebec oğlunu dövdüğünde tokatlamamasıydı. Geç gelen adelet oldu biraz.

• Like
Tepkiler: Frost
Geçeceksin bunları. Big Mom baya baya Roger'ı sayıklıyor. Sadece Big Mom da sayıklamıyor. Kaido'nun ölürken ağzında Roger var. Edward'ın da ölürken ağzında Roger var. Üç Yonkou da Roger'a hayran ölüyor. Kaido açık açık dile getiriyor zaten Roger'a ne kadar hayran olduğunu. Ayrıca Roger her şeyin sesini duyuyor yemişim Oda'nın Turabi Oden'i parlatmak için sonradan eklediği muhabbeti.
Her şeyin sesini Luffy de duyuyor gidip de Pone okşayıp Laugh Tele'i öğrenmiyor. Roger kendisi WB ile konuşurken bunları bulduk ama okuyamıyoruz okusak var ya büyük hazineyi bulurum diyor. Ben de Oden'i sonradan koyduğunu biliyorum ama neticede Oden olmasa Roger aynı rotayı tekrar tekrar çizecek.

Big Mom başlattığı korsan çağı ve hazinenin yerini söylememesini sayıklıyor. Newgate ise kendi ölümünden sonra düşecek korsanların umutlarını yeşermek için Roger'dan duyduğu hikayeyi tekrardan canlandırıyor. Zaten önce de Newgate ile Roger dost dedim yani adamların birbirini kovalamışlığı da yok. Kaido dile getiriyor evet ama o da Luffy'nin meyvesini gördükten sonra hakisiz olmayacağını belirtmek için diyor. Aynı Kaido kendisiyle kapışabilecek insanları sayarken Rocksu da ekliyor. Oda şu ana kadar Rocks hakkında birçok efsanevi şeyler gösterdi ama Roger ile ilgili böyle bir şey yok. Hatta adam hikayeyi uzattıkça Roger sürekli eksi yiyor.

Xebec başka kadına aşık olduysa neden Shakky için bir daha Tanrı vadisini basıyor anlamadım..
Shakky için basılmıyor büyük ihtimalle. Korsan adasındaki hazine hakkında Garp konuşurken 'şey' diyor yani insan olarak belirtmiyor. Aynı hazine büyük ihtimal hala Dünya Hükümetinde çünkü Doflamingo buna Kutsal Ejderlerin hazinesi diyor ve bunu bildiğini söylüyor. Şantaj için kullanıyordu. Aynı hazine olma ihtimali yüksek.

Birde devler onurlu derler… ulan harald beni çok hayal kırıllığına uğrattın. Rezil herif. Birde bu ihanetinle kalıcan ve hükümet yüzüne tükürecek di mi? He çok düşük bir ihtimal danışıklı dövüş olabilir ama sanmam…

• Haha
Tepkiler: twei ve Azo Feyfa
Moria’nın pone okuyabilme ihtimali konuşulmuş. Olabilitesi çok yüksek. Korsanlar Krallığı’na resmen adayız
images

Birde devler onurlu derler… ulan harald beni çok hayal kırıllığına uğrattın. Rezil herif. Birde bu ihanetinle kalıcan ve hükümet yüzüne tükürecek di mi? He çok düşük bir ihtimal danışıklı dövüş olabilir ama sanmam…
Hem Xebec ile birleşip hükümeti yok etmeyi kabul etmiyor hemde Xebec'e karşı savaşıyor, güçlü falan ama Harald'dan...

Bölümde daha önemli olaylar varken millet Roger'ı kimin sayıklayıp sayıklamadığını tartışıyor. Kitleleri uyutma aracı Roger

Hem Xebec ile birleşip hükümeti yok etmeyi kabul etmiyor hemde Xebec'e karşı savaşıyor, güçlü falan ama Harald'dan...

Birde açık açık gördün. Marijoeste adam seni köle yaparlar dedi, hükümete bağlı olmayanları köle yapma çabalarını gördün. Gidip dostun olan adama böyle ihanet etmezsin. Yalaka herif. Devlerin yüz karası. Boynuzuna sıçtığım gavatı. Gerçekten eski nesilden 1 tane adam çıkmaz mı be?

Neyse 1 spoilerdan da çok gaza gelmemek lazım şimdilik burda duruyorum yoksa daha neler sayardım…

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü