Her şeyin sesini Luffy de duyuyor gidip de Pone okşayıp Laugh Tele'i öğrenmiyor. Roger kendisi WB ile konuşurken bunları bulduk ama okuyamıyoruz okusak var ya büyük hazineyi bulurum diyor. Ben de Oden'i sonradan koyduğunu biliyorum ama neticede Oden olmasa Roger aynı rotayı tekrar tekrar çizecek.Geçeceksin bunları. Big Mom baya baya Roger'ı sayıklıyor. Sadece Big Mom da sayıklamıyor. Kaido'nun ölürken ağzında Roger var. Edward'ın da ölürken ağzında Roger var. Üç Yonkou da Roger'a hayran ölüyor. Kaido açık açık dile getiriyor zaten Roger'a ne kadar hayran olduğunu. Ayrıca Roger her şeyin sesini duyuyor yemişim Oda'nın Turabi Oden'i parlatmak için sonradan eklediği muhabbeti.
Shakky için basılmıyor büyük ihtimalle. Korsan adasındaki hazine hakkında Garp konuşurken 'şey' diyor yani insan olarak belirtmiyor. Aynı hazine büyük ihtimal hala Dünya Hükümetinde çünkü Doflamingo buna Kutsal Ejderlerin hazinesi diyor ve bunu bildiğini söylüyor. Şantaj için kullanıyordu. Aynı hazine olma ihtimali yüksek.Xebec başka kadına aşık olduysa neden Shakky için bir daha Tanrı vadisini basıyor anlamadım..
Evet Xebece karşı prime hali de çok zorlamazÇocukken tekmelenen Kaido ile zirvesini görüp Roger'a hayran olan Kaido'yu bir mi tutuyorsun? :d
Hem Xebec ile birleşip hükümeti yok etmeyi kabul etmiyor hemde Xebec'e karşı savaşıyor, güçlü falan ama Harald'dan...Birde devler onurlu derler… ulan harald beni çok hayal kırıllığına uğrattın. Rezil herif. Birde bu ihanetinle kalıcan ve hükümet yüzüne tükürecek di mi? He çok düşük bir ihtimal danışıklı dövüş olabilir ama sanmam…
Birde açık açık gördün. Marijoeste adam seni köle yaparlar dedi, hükümete bağlı olmayanları köle yapma çabalarını gördün. Gidip dostun olan adama böyle ihanet etmezsin. Yalaka herif. Devlerin yüz karası. Boynuzuna sıçtığım gavatı. Gerçekten eski nesilden 1 tane adam çıkmaz mı be?Hem Xebec ile birleşip hükümeti yok etmeyi kabul etmiyor hemde Xebec'e karşı savaşıyor, güçlü falan ama Harald'dan...