Spoiler 1158 Spoiler Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiler ılık götlüymüş. Bak yenilere, hiç ortada biten dövüş yok. Herkes all in yapıyor krallar gibi sonuçlanıyor herşey.

Eskilerle yeniler yer değiştirse bu sefer de onlar ılık olurdu. Dövüşün üzerinden zaman geçti mi herif gök yarıp konuyu kapatıyor :D

Eskilerle yeniler yer değiştirse bu sefer de onlar ılık olurdu. Dövüşün üzerinden zaman geçti mi herif gök yarıp konuyu kapatıyor :D
Zaten bu odanın kalemsizliği. Bu başka bir videonun konusu. Ben burada hikaye örgüsünü kabullenip yorumlama yapıyorum. Yoksa sabaha kadar oda gömelim ama bir yere varamayız.

Zaten bu odanın kalemsizliği. Bu başka konu. Ben burada hikaye örgüsünü kabullenip yorumlama yapıyorum. Yoksa sabaha kadar oda gömelim ama bir yere varamayız.

Haklısın elbette de bir şey çıkaramıyoruz böyle olunca da. Neyse sonra gelenler önce gelenleri aşacak gözüyle bakmak daha iyi. En azından daha keyifli.

Vay hayin Harald.

Moria'nın Kozuki olmasının hiçbir mantığı ve gereği yok. Oda'nın yine saçma sapan sonra monte çabaları sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü