Fruit Punch Samurai
★★★★
Eskiler ılık götlüymüş. Bak yenilere, hiç ortada biten dövüş yok. Herkes all in yapıyor krallar gibi sonuçlanıyor herşey.
Zaten bu odanın kalemsizliği. Bu başka bir videonun konusu. Ben burada hikaye örgüsünü kabullenip yorumlama yapıyorum. Yoksa sabaha kadar oda gömelim ama bir yere varamayız.Eskilerle yeniler yer değiştirse bu sefer de onlar ılık olurdu. Dövüşün üzerinden zaman geçti mi herif gök yarıp konuyu kapatıyor![]()
Zaten bu odanın kalemsizliği. Bu başka konu. Ben burada hikaye örgüsünü kabullenip yorumlama yapıyorum. Yoksa sabaha kadar oda gömelim ama bir yere varamayız.
Şey mi dostum Xebec’in oğlundan faça yiyenxebecle berabere kalan haraldın oğluna tek atmış shanks. bunların devrinde yaşasaydı tüm rocksları, rogerı, garpı, haraldı miçosu yaparmış
Seri sonu raftel'de savaşmadan önce Luffy(Kenan) ve Shanks(Ramiz) arasında geçecek konuşma.xebecle berabere kalan haraldın oğluna tek atmış shanks. bunların devrinde yaşasaydı tüm rocksları, rogerı, garpı, haraldı miçosu yaparmış
Mom bütün tayfasıyla dalsa da Harald hakikatten dümdüz edermiş bunları.Big Mom'ın da niye Elbaf'a dalmadığı belli oldu. Feci tırsmış bundan.
roger şebeke şundan çekmiş barı bahane edip, ona ne diyosunŞey mi dostum Xebec’in oğlundan faça yiyen